VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Ricciardo nije zabrinut za svoje mjesto u Red Bullu

Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo kaže kako nije zabrinut za svoje mjesto u Red Bullu, a koje je Daniil Kvyat prošlog tjedna izgubio, zbog, kako kažu iz Red Bulla, pritiska kojeg nije mogao podnijeti od strane Ricciarda. Australac ovo može uzeti kao kompliment, s obzirom da je na sve četiri utrke bio vidno bolji od svog bivšeg momčadskog kolege. Novi kolega Verstappen je izjavio kako jedva čeka početi voziti za Red Bull, ali i da se veseli suradnji s Danielom.

“Uvijek ću poštovati ljude koji dolaze u momčad, nekoga tko je brz, talentiran ili što već. Da sam pri kraju karijere, možda bih se žustrije borio da dobijem mjesto za još jednu godinu, ali znam da stalno napredujem i moj je fokus na tome. Osjećam da trenutno vozim dobro i sretan sam tamo gdje se nalazim, trenutno se nalazim u dobrom položaju kako bi ostvario željene rezultate.”

Daniel kaže kako nije istražio rezultate zašto je Daniil dobio pedalu.

“Ovakve stvari su se događale kroz povijest Red Bulla, nisam iznenađen time. Naravno da nas ekipa gura da budemo što bolji i damo sve od sebe. Je li Daniil zaslužio da izgubi mjesto sada, a ne u ljetnoj pauzi? To nije moje područje. Ne mogu vam crno na bijelo odgovoriti.”

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!