Coulthard: Verstappenov prelazak u Red Bull je dobra stvar za F1

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 0 komentara

Max Verstappen

Bivši F1 vozač i sadašnji komentator Channela 4 (programa koji umjesto BBC-a emitira F1), David Coulthard, tvrdi kako je prelazak Maxa Verstappena u Red Bull dobra stvar za sport. On je i sam bio vozač Red Bulla od 2005. do 2008., a i danas radi kao promotor te iste kompanije na manifestacijama ili prezentacijama bolida u raznim državama.

“Ovakve stvari donose uzbudljivost u sport, a to je ono što svi traže, stoga je ovo dobra vijest. Max je spreman za ovu priliku, ima inteligenciju i brzinu. Mislim da je Carlos isto spreman, ali ne možete staviti dvojicu vozača u jedan auto. Ovo je velika prilika za Maxa, što ne znači da Carlos neće dobiti priliku kasnije ove godine. Ili da se Daniil vrati u RB. Stvari se ponekad mogu jako brzo promjeniti”

Coulthard se ne slaže s tvrdnjom nekih medija da je Red Bull prekršio ugovor vozača s obzirom da je došlo do premještanja.

“Vozači Red Bulla i Toro Rossa imaju ugovor kod istog poslodavca. Ako se sjećate, kada sam počeo voziti za Red Bull 2005. godine, u drugom bolidu su se stalno izmijenjivali Vitantonio Liuzzi i Christian Klien. Dakle, ovo je uvijek bio dio Red Bullove filozofije, oni vole promovirati mlade talente. Možete zamisliti koliko je Daniil sada razočaran, ali najvažnija stvar je da je ipak ostao u Formuli 1 i Red Bullovoj obitelji.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.