Hulkenberg želi pokazati stvarnu formu Force Indije

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg se nada da Force India može imati jedan miran vikend bez problema u Španjolskoj jer želi pokazati njihovu pravu formu. Momčad iz Silverstonea je bila vrlo dobra na predsezonskim testiranjima i bila je jedna od onih koje su u pozadini velikih ekipa vrebale na solidne bodove. Ipak, početak sezone je prošao puno drukčije nego su se nadali.

“Sve se okrenulo protiv nas u prošlih par utrka,” kaže Hulkenberg. “Znamo da smo trebali osvojiti više bodova, ali ne možete planirati lošu sreću koja nas je zadesila. Radujem se vikendu u kojem će sve proći po planu pa da možemo pokazati puni potencijal.”

Force India je uglavnom bila dobra na ovoj stazi u Barceloni prije početka sezone, a Hulkenberg je jednog dana čak i postavio najbrže vrijeme. Naravno, Nijemac stišava euforiju oko tih vremena:

“Kad dođete na utrku sve se mijenja. Bolidi su napredovali, temperature su više, a morate jako puno raditi na pronalasku idealnog setupa. Zbog toga je staza nezgodna jer je pouzdanje u bolid izuzetno važno i ako se ne osjećate dobro u bolidu – vaše vrijeme može jako patiti.”

Force India će na treningu u petak predstaviti značajne nadogradnje za njihov VJM09, a Vijay Mallya golica maštu navijača izjavama da će bolid izgledati “potpuno drukčije”. Neke izjave idu tako daleko da ove nadogradnje uspoređuju s onima koje su spremili za Silverstone prošle godine kada su se drastično poboljšali u drugom dijelu sezone.


Odgovor

1 komentar

  1. Michael Schumacher
    bob_rock Prikaži

    Nadam se da ce se forma FI poboljsati u narednim utrkama
    A i Hulka bih zelio vidjet na podiju vise, zasluzio je, dobar vozac…. steta sto vec nije u kakvoj jacoj momcadi.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.