VN Kanade
9.-11. lipnja 2017.

Hulkenberg želi pokazati stvarnu formu Force Indije

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg, Force India

Nico Hulkenberg se nada da Force India može imati jedan miran vikend bez problema u Španjolskoj jer želi pokazati njihovu pravu formu. Momčad iz Silverstonea je bila vrlo dobra na predsezonskim testiranjima i bila je jedna od onih koje su u pozadini velikih ekipa vrebale na solidne bodove. Ipak, početak sezone je prošao puno drukčije nego su se nadali.

“Sve se okrenulo protiv nas u prošlih par utrka,” kaže Hulkenberg. “Znamo da smo trebali osvojiti više bodova, ali ne možete planirati lošu sreću koja nas je zadesila. Radujem se vikendu u kojem će sve proći po planu pa da možemo pokazati puni potencijal.”

Force India je uglavnom bila dobra na ovoj stazi u Barceloni prije početka sezone, a Hulkenberg je jednog dana čak i postavio najbrže vrijeme. Naravno, Nijemac stišava euforiju oko tih vremena:

“Kad dođete na utrku sve se mijenja. Bolidi su napredovali, temperature su više, a morate jako puno raditi na pronalasku idealnog setupa. Zbog toga je staza nezgodna jer je pouzdanje u bolid izuzetno važno i ako se ne osjećate dobro u bolidu – vaše vrijeme može jako patiti.”

Force India će na treningu u petak predstaviti značajne nadogradnje za njihov VJM09, a Vijay Mallya golica maštu navijača izjavama da će bolid izgledati “potpuno drukčije”. Neke izjave idu tako daleko da ove nadogradnje uspoređuju s onima koje su spremili za Silverstone prošle godine kada su se drastično poboljšali u drugom dijelu sezone.

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Jedan komentar

  1. Nadam se da ce se forma FI poboljsati u narednim utrkama
    A i Hulka bih zelio vidjet na podiju vise, zasluzio je, dobar vozac…. steta sto vec nije u kakvoj jacoj momcadi.
    0
VN Kanade - raspored vikenda
1. trening 9. lipnja u 16:00
2. trening 9. lipnja u 20:00
3. trening 10. lipnja u 16:00
Kvalifikacije 10. lipnja u 19:00
Utrka 11. lipnja u 20:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko je bio vozač utrke na VN Monaka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Mađarske!