VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Van der Garde: Max će vjerojatno osvajati postolja ove godine

Max Verstappen, Red Bull

Bivši vozač Caterhama, Giedo Van der Garde, siguran je u svog zemljaka Maxa te očekuje da bi mogao osvojiti pokoje postolje ove sezone. Mnogi su osudili ovaj potez Red Bulla s obzirom da su Kvyata premjestili u slabiju momčad, no očito je da četverostruki svjetski prvaci razmišljaju unaprijed, te su tako sačuvali Maxa, koji će imati gotovo cijelu sezonu za pripremu, budući da mu je mjesto za 2017. već bilo osigurano.

“Vozačima nije lako kada usred sezone promjene momčad”, rekao je Giedo. “Olakšavajuća je okolnost što između Toro Rossa i Red Bulla vjerojatno postoji dosta sličnosti. S druge strane, tu su uvijek prisutne promjene na elektronici, posebice oko funkcija na volanu. A Max će morati surađivati i s novim trkaćim inženjerom. Naravno da uvijek postoje rizici kada napravite jednu takvu promjenu, ali mislim da to neće biti preteško za njega. Ako dobijete priliku kao što je ova, onda je morate ugrabiti. Posebno ako ima talenta koliko ga ima Max Verstappen. Mislim da su postolja za njega vrlo realan cilj.”

Lijepo je Giedo nahvalio svog zemljaka, ali prvo treba vidjeti koliko će se brzo Max naviknuti na novi bolid te kakav će biti u odnosu na Ricciarda.

 

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!