1. predsezonski test
0
5
dana,
1
5
sati,
2
6
minuta,
4
5
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Van der Garde: Max će vjerojatno osvajati postolja ove godine

Bivši vozač Caterhama, Giedo Van der Garde, siguran je u svog zemljaka Maxa te očekuje da bi mogao osvojiti pokoje postolje ove sezone. Mnogi su osudili ovaj potez Red Bulla s obzirom da su Kvyata premjestili u slabiju momčad, no očito je da četverostruki svjetski prvaci razmišljaju unaprijed, te su tako sačuvali Maxa, koji će imati gotovo cijelu sezonu za pripremu, budući da mu je mjesto za 2017. već bilo osigurano.

“Vozačima nije lako kada usred sezone promjene momčad”, rekao je Giedo. “Olakšavajuća je okolnost što između Toro Rossa i Red Bulla vjerojatno postoji dosta sličnosti. S druge strane, tu su uvijek prisutne promjene na elektronici, posebice oko funkcija na volanu. A Max će morati surađivati i s novim trkaćim inženjerom. Naravno da uvijek postoje rizici kada napravite jednu takvu promjenu, ali mislim da to neće biti preteško za njega. Ako dobijete priliku kao što je ova, onda je morate ugrabiti. Posebno ako ima talenta koliko ga ima Max Verstappen. Mislim da su postolja za njega vrlo realan cilj.”

Lijepo je Giedo nahvalio svog zemljaka, ali prvo treba vidjeti koliko će se brzo Max naviknuti na novi bolid te kakav će biti u odnosu na Ricciarda.

 

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Otvarate li F1puls češće preko mobitela ili preko stolnog računala/laptopa?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna