Hamilton razmišlja o životu nakon F1 karijere

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 2 min 5 komentara

Lewis Hamilton

Lews Hamilton tvrdi kako nema interesa ostati u F1 ako neće biti u stanju boriti se za titule. Hamilton je u lovu na svoj četvrti naslov svjetskog prvaka, nakon što se prošle godine izjednačio sa svojim herojem iz djetinjstva – Ayrtonom Sennom. Trenutno vozi dominantan Mercedes i napominje kako nema interesa u budućnosti samo skupljati brojke i bodove ukoliko se nađe u nekonkurentnom automobilu.

“I dalje želim osvajati prvenstva, pobjeđivati u utrkama, ne znam zašto i dalje imam želju za time jer sam osvojio dosta toga, ali to je ono što volim raditi tako da ću nastaviti s tim sve dok to volim. Neću se baviti utrkivanjem tek toliko, ja želim pobjeđivati. Nisam ovdje kako bi samo sudjelovao, nikada bilo, niti će biti – u mom slučaju.”

Hamilton je počeo trošiti više vremena na svoje vlastite projekte izvan F1 svijeta i počeo je razmišljati o budućnosti i životu nakon karijere.

“Želim isprobati što više novih stvari. Postoji toliko toga što želim raditi, ali nemam dovoljno vremena. Svakako uživam u svojoj glazbi, volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima, volim modu, volim djecu i želio bih raditi s njima, želio bih i pomagati životinjama. Tako se nehumano ponekad postupa prema životinjama kao i s ljudskim bićima,  npr. “trafficking”, postoji toliko stvari u koje se želim umiješati i, nadam se, da ću imati vremena da sudjelujem u rješavanju takvih problema. Želim pogledati iza sebe i vidjeti da sam postigao mnogo u raznim segmentima života, a ne samo u utrkama. U ovom trenutku samo istražujem i nema nikakve žurbe – nije to poput odlaska iz škole kada moraš odlučiti o svojem zanimanju i karijeri.”


Odgovor

5 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Ako zažmirim na sve zlatne lance, dijamantne naušnice i njegov thug life….on je dobar tip. Ima lijepe namjere (nadam se da će ih ispunit), fura svoju spiku, boli ga za sve i uživa…što ova slika gore najbolje i prikazuje.


    0
    0

    0
    • Mclaren
      raca Prikaži

      To si u pravu.Je dosta opićen, ali nije Zlikavac. Ima dobrih namjera,a to što se mi sprdamo s njegovim egzibicijama, nema veze sa njegovim stvarnim karakterom.


      0
      0

      0
  2. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    “Hamilton je počeo trošiti više vremena na svoje vlastite projekte izvan F1 svijeta”…hhhhh znači sad se to zove “projekt”.


    0
    0

    0
  3. zigorec Prikaži

    Dragi moj Hamiltone, a mir u svijetu? To si zaboravio?


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.