VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Hamilton razmišlja o životu nakon F1 karijere

Lewis Hamilton

Lews Hamilton tvrdi kako nema interesa ostati u F1 ako neće biti u stanju boriti se za titule. Hamilton je u lovu na svoj četvrti naslov svjetskog prvaka, nakon što se prošle godine izjednačio sa svojim herojem iz djetinjstva – Ayrtonom Sennom. Trenutno vozi dominantan Mercedes i napominje kako nema interesa u budućnosti samo skupljati brojke i bodove ukoliko se nađe u nekonkurentnom automobilu.

“I dalje želim osvajati prvenstva, pobjeđivati u utrkama, ne znam zašto i dalje imam želju za time jer sam osvojio dosta toga, ali to je ono što volim raditi tako da ću nastaviti s tim sve dok to volim. Neću se baviti utrkivanjem tek toliko, ja želim pobjeđivati. Nisam ovdje kako bi samo sudjelovao, nikada bilo, niti će biti – u mom slučaju.”

Hamilton je počeo trošiti više vremena na svoje vlastite projekte izvan F1 svijeta i počeo je razmišljati o budućnosti i životu nakon karijere.

“Želim isprobati što više novih stvari. Postoji toliko toga što želim raditi, ali nemam dovoljno vremena. Svakako uživam u svojoj glazbi, volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima, volim modu, volim djecu i želio bih raditi s njima, želio bih i pomagati životinjama. Tako se nehumano ponekad postupa prema životinjama kao i s ljudskim bićima,  npr. “trafficking”, postoji toliko stvari u koje se želim umiješati i, nadam se, da ću imati vremena da sudjelujem u rješavanju takvih problema. Želim pogledati iza sebe i vidjeti da sam postigao mnogo u raznim segmentima života, a ne samo u utrkama. U ovom trenutku samo istražujem i nema nikakve žurbe – nije to poput odlaska iz škole kada moraš odlučiti o svojem zanimanju i karijeri.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

5 komentara

  1. Dragi moj Hamiltone, a mir u svijetu? To si zaboravio?
    0
  2. “Hamilton je počeo trošiti više vremena na svoje vlastite projekte izvan F1 svijeta”…hhhhh znači sad se to zove “projekt”.
    0
  3. Ako zažmirim na sve zlatne lance, dijamantne naušnice i njegov thug life….on je dobar tip. Ima lijepe namjere (nadam se da će ih ispunit), fura svoju spiku, boli ga za sve i uživa…što ova slika gore najbolje i prikazuje.
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!