1. predsezonski test
0
6
dana,
1
3
sati,
5
6
minuta,
2
4
sekunda

Korisnički panelRegistracija

Novo na forumu

Verstappen već bio u Red Bullu

Novopečeni vozač Red Bulla, Max Verstappen, u jutarnjim satima posjetio je sjedište momčadi u Milton Keynesu, gdje će se u simultaoru pripremati za VN Španjolske. Nakon 23 utrke za Toro Rosso, u kojima je osvojio 62 boda, Nizozemac zatvara poglavlje u Toro Rossu i započinje novo u Red Bull Racingu. Velik će to izazov biti za mladog Maxa, koji ima tek 18 godina, a s druge strane ima izvrsnog Daniela Ricciarda.

“Ovo je nevjerojatna prilika, sljedeći korak u mojoj kratkoj karijeri. Prije svega bih se zahvalio Red Bullu i Helmutu Marku što su imali povjerenja u mene. Mislim da ću imati priliku naučiti puno toga u top timu kao što je Red Bull. Također se veselim momčadskom dvoboju s iskusnim i dokazanim Danielom Ricciardom”, ukratko je rekao Verstappen.

Zahvalio se svojoj bivšoj ekipi, za koju kaže da su proživjeli neke fantastične trenutke:

“Ne znam kako bih dovoljno zahvalio svim ljudima u Toro Rossu, a posebno Franzu Tostu, koji su pomogli u mojoj dosadašnjoj karijeri. Proživjeli smo neke zaista lijepe trenutke.”

Tako se mladi Nizozemac našao u drugoj momčadi svoje F1 karijere, u dobi kada vozači niti ne uspiju doći do F1 bolida, što samo govori koliko je ovo postignuće veliko. Kolegu Sainza je vrlo uvjerljivo dobio (62 boda naspram 22), pa nam preostaje vidjeti što može napraviti kraj odličo raspoloženog i kvalitetnog Ricciarda.

                                                          

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

Datumi predstavljanja bolida
Williams - 17. veljače 2017.
Sauber - 20. veljače 2017.
Renault - 21. veljače 2017.
Force India - 22. veljače 2017.
Mercedes - 23. veljače 2017.
Ferrari - 24. veljače 2017.
McLaren - 24. veljače 2017.
Red Bull - 26. veljače 2017.
Toro Rosso - 26. veljače 2017.
Haas - 26. veljače 2017.
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Otvarate li F1puls češće preko mobitela ili preko stolnog računala/laptopa?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Top članci ovog tjedna