VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Helmut Marko: Kvyat nije mogao izdržati Ricciardov pritisak

Red Bull, Kvjat, Ricciardo

Red Bullov motorsport savjetnik, Helmut Marko, obrazložio je zašto je došlo do zamjene vozača između velike i male ekipe. Daniil Kvyat će ponovno voziti za Toro Rosso, dok je promociju u veliku momčad dobio Max Verstappen, dosadašnji vozač glavne momčadi. Marko kaže da se Rus nikako nije mogao nositi s Danielom Ricciardom, koji je ove godine pokazao sjajnu formu, te je u svakoj utrci pokazivao više od Kvyata.

“Odluka je donesena poslije utrke u Rusiji. Postalo je jasno da Kvyat nije mogao izdržavati pritisak od strane Ricciarda. Nismo ga htjeli ostaviti na prvoj crti, već smo ga vratili u Toro Rosso. Kvyat djelomično razumije ovu odluku. Ne vidim to kao degradiranje, posebno zato jer je Toro Rosso jako dobar ove godine. Max se sada mora suprotstaviti Ricciardu, što nije lagan zadatak. Daniel je trenutno u sjajnoj formi.”

“Krajem godine, bacit ćemo karte na stol i vidjeti što možemo napraviti (misleći pritom na vozačke postave Red Bulla i Toro Rossa). Ovo također znači da i Carlos Sainz ima priliku biti promoviran u jaču momčad.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

11 komentara

 1. ajde ne kenjaj marko . ricciardo je u odličnoj formi , daniil nije moga izdržat njegov pritisak , a posli 4 trke jedino postolje vam je “osigura” onaj koji ne može izdržat pritisak . btw i lani je loije počeja sezonu , a na kraju sakupija više bodova od ricciarda . prve sezone u RB je izdrža pritisak , a sad kad ima više iskustva ne može ? do nedavno ste ga hvalili kako je brz , a sad ….
  0
 2. bernie vs marko anketa ko je veci idiot
  0
 3. Frantic Donator

  Jbga, volio bih da ima smiley koji povraća pa da ga sad nalijepim…..
  0
 4. Opaki je Ricciardo ,prvo je Vettel pobjegel ,sad Kvyat :mrgreen:
  0
 5. A niste mijenjali usred sezone Vettela kad neji “mogao izdrzat pritisak” Riccirda? Ili Webbera koji nije “mogao izdrzat pritisak” Vettela?
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!