VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

McLaren spremio velike nadogradnje za VN Španjolske

Pascal Wehrlein i Jenson Button, Manor i McLaren

Pascal Wehrlein i Jenson Button, Manor i McLaren

McLarenov rezultat u Rusiji je njihov najbolji još od prošlogodišnje VN Mađarske, a Eric Boullier je još dodao da su izgubili oko 50 sekundi zbog štednje goriva. Po njegovim izračunima McLaren bi vozio jednako brzo kao Williams koji je u cilju bio četvrti i peti.

“Imamo značajne nadogradnje za Barcelonu,” kaže Boullier.

“Monako bi nam trebao odgovarati, a za Barcelonu ne znam.”

Boullier je zadovoljan Hondinim općenitim performansama, ali također dodaje da bi mogli biti malo bolji.

Alonso se složio:

“Potencijal je tu i stižu nam neke staze koje će našem bolkidu puno bolid odgovarati, poput Barcelone i Monaka. Imam visoka očekivanja i nadam se da ćemo ostvariti potencijal i osvojiti maksimalan broj bodova.”

Jenson Button misli da će Barcelona možda biti malo nezgodna, ali velike nade polaže u VN Monaka. Osvrnuo se i na Rusiju:

“Ostvarili smo dobar rezultat, ali morate uočiti da je Red Bull imao velikih problema, a Ferrari je završio s jednim bolidom. Osvojili smo puno pozicija zbog tuđih incidenata.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

12 komentara

 1. Meni je frustrirajuća izjava da se najveće nade polažu u Monte Carlo, kad se zna da jedino na toj stazi McLaren, zahvaljujući sporojo stazi i malim mogućnostima za pretjecanje, pravi najmanji zaostatak. Pa gdje je tu napredak bolida? Kad osvoje 5.-6. mjesto na stazama sa dugim pravcima bez odustajanja vodećih, onda se može pričati o napretku u razvoju bolida. Do tada sve ostaje samo, i dalje, mlaćenje prazne slame. To me vuče na ono, nije cilj pobijediti protivnika, već je bitno ne izgubiti da se prikaže što manja šteta. Nema u ovom tandemu kruha još barem 3-4 godine, a mi navijači, naviknuti na pobjede, riknut ćemo do tada.
  0
 2. Jedino Button realan u ovome timu. Čovjek kaže onako kako je. Osvojili su dobar rezultat, ali srećom, ne kvalitetom…
  0
 3. Pff kakva williamsova brzina po strucnim izracunima gospodina dr. Yasuhishe Araia hondina pogonska jedinica je oko 1,152626273838393 sekunde brza od mercedesove tako da mozemo ocekivati jos jedan dominantan vikend mclaren honde jednak onome iz proslogodisnje velike nagrade spanjolske
  0
 4. Ipak najveće nade za bodove polažu u žestoki sudar na startu, po mogućnosti na početku grida.
  0
 5. Idemo po bodove. Stiže aeropaket još će navodno i Honda potrošiti par tokena.
  0
 6. Jbno gorivo, samo je to problem. Valjda će to riješit do Kanade,Austrije. Al ipak,kako se reklo, u Kanadi stiže HCCI proces.
  0
 7. Ma kad kazu da ce im odgovarat Monako digne mi se kosa na glavi. McL je velika momcad sa velikim vozacima i nebi tribali svoje nade polagat u jednu, dvije ili tri staze odnosno utrke, jer bas na toj stazi bi im se moga desit sudar ill kvar pa di su onda. Od njih ocekujem da im pase 90% staza i da se boru za pobjede a ne za bodove
  0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!