Hakkinen ponosan na Rosberga

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 5 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg ima sezonu iz snova. Pobijedio je u prve tri utrke te drugom u ukupnom poretku bježi već 36 bodova. Točnije, pobjednički niz traje još od prošlogodišnje VN Meksika, što je šesti u nizu, postignuće koje je samo nekolicina vozača napravila. Bivši dvostruki svjetski prvak, Mika Hakkinen, pohvalio je Rosberga, te rekao kako je ponosan na njega. Otac Nice Rosberga, Keke, bio je Hakkinenov menadžer, tako da Mika već jako dugo poznaje trenutno vodećeg u svjetskom prevenstvu.

“Sjećam se Nice dok je bio dijete, kako je okolo hodao s malom kacigom i govorio “doviđenja, idem voziti svoj go-kart”, prisjeća se Hakkinen u intervjuu za njemački Spox.

“Gledajući Nicu danas, moram reći da sam ponosan. Talent je uvijek bio tu. Ali, sada u glavi jasno može reći “da, ja želim postati svjetski prvak”. U svemu, a posebno u Formuli 1, treba vremena da se spremite za pobjede. Možete to i ovako gledati – čak i ako sami sebe kažete da morate postati svjetski prvak, to ne znači da ste stvarno spremni za takvo nešto.”

“To je težak, najteži korak naprijed, jer svaki djelić vašeg tijela želi pobijeđivati, ali to je puno izazovnije nego što se čini. Ako me pitate je li Nico Rosberg spreman za titulu prvaka, moj odgovor je da.”


Odgovor

5 komentara

  1. Znam sve Prikaži

    Mika Hakkinen je pokazao ovom izjavom da je normalan covjek kakvim sam ga i smatrao , uz to sve je i jedan od najvecih vozaca !! Sto se tice Nice Rosberga tu se nema sta pricat , covjek je spreman postati svjetskim prvakom i nadam se da ce se truditi , nisam njegov navijac ali bi volio vidit Nicu u najboljem svjetlu jer bit prvi na pocetku sezone je najteze jer tada svi od tebe ocekuju ono najvise . Nico ovom sezonom pokazi jesi li stvarno pravi vozac kakvim te smatram pa da cak mozes i Hamiltonu uzet naslov !!


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Kad vec Alonsa ne ide, drzim fige Rosbergu.


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    Pa konačno da netko i njega malo pohvali.


    0
    0

    0
  4. jako brzo Prikaži

    Nije Rosberg nikad bio los nego su ljudi bili ti koji su ga proglasavali bezveznjakom zato sto nije mlad osvojio naslov kao neki poput Vettela, Hamiltona…


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Ma ima to smisla, ali on je realno 2014. i 2015. izuzev samog kraja sezone odveza loše, nikako na razini svjetskog prvaka. Od milijun grešaka i pucanja pod pritiskom, do neagresivnosti, do prevelikih zaostataka u kvalifikacijama, nekonstantnosti, a da ne kažem da u onakvom bolidu biti ugrožen za 3. misto tri četiri utrke prije kraja je neuspijeh. Čak je 2014. bija dobar u kvalifikacija ali u utrci i on i Hamilton su izgledali ko rookiei.


      0
      0

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.