Honda pomiče fokus s ERS-a

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 3 komentara

McLaren

McLaren

Iz Honde ovih dana dopiru informacije da su sretni napretkom kojeg su ostvarili na sustavu za obnovu energije (ERS), te da se sad trebaju usredotočiti na druga područja pogonske jedinice.

ERS je bio njihova boljka kroz cijelu prošlu sezonu, a nakon duge i radne zime njihov šef, Yusuke Hasegawa, je zadovoljan pomakom, ali ne nužno i općenitom brzinom u usporedbi s konkurencijom.

“ERS je puno bolji nego prošle godine, ali još imamo posla da uhvatimo druge ekipe. Nismo zadovoljni situacijom, ali smo zadovoljni pokazanim napretkom.”

Hasegawa je siguran da će Honda kroz sezonu i dalje jasno pokazivati napredak:

“Prerano je za davati bilo kakve konkretne brojeve ili pozicije, ali nismo zadovoljni trenutnom pozicijom. Definitivno se možemo poboljšati i sretni smo zbog toga.”

“Naravno da to dolazi i od šasije, ali mi možemo doprinijeti s pogonskom jedinicom. Naš cilj je pokazati da možemo napredovati korak po korak.”


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Eh da mi je znati sta nevalja…pravci su zasad ok,neki kazu sasija,a neki opet honda.Neki pak govore o toj 2017 kao dolazi mclarenov paket i zbog toga je alonso dosao i button mozda ostane,ali kako vjerovati u te pobjede u 2017 kad sam u njih vjerovao prvo u 2015 pa eto sad i u 2016.Kako znati da merc nebude kao i u 2014 ili da rbr ne napravi bolid koji ce zasjeniti taj naziv mclarenov paket.Iz mch kazu fokusiramo se na 2016, ali mozda i lazu.Mozda od ko zna kada mclaren radi bolid za 2017,a honda motor.Sve u svemu jedna strana kaze d ce 2017 mclaren biti onaj iz 2007,2008 ,a druga da ce biti poput danas,no ja se i u ovoj 2016 nadam pobjedi,postolju,bodovima pa zasto onda nebi i to ocekivo za 2017,mozda posljednju priliku za mog idola da osvoji tu 3. titulu


    0
    0

    0
  2. Znam sve Prikaži

    Ljudi ne znam zasto se prica o McLarenu kad znamo da ove godine nece pokazat nista vise od onoga sto su do sada !


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.