Ericsson misli da je pokazao tko je bolji vozač u Sauberu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Marcus Ericsson, Sauber

S obzirom da je Felipe Nasr najavljivan kao veći talent i bolji vozač, iznenađuje to što njegov timski kolega Marcus Ericsson (gotovo prvoklasni platiša) pruža dobar otpor, a u zadnje vrijeme je i konstantno brži od njega. Nasr je za svoje loše performanse u 2016. okrivio šasiju, na što je Ericsson odgovorio da se slobodno mogu zamjeniti.

“100% sam siguran da nešto s bolidom nije u redu”, rekao je Nasr. “Imam problema cijelo vrijeme, dok je on (Ericsson) zadovoljan autom od početka sezone. Vozio sam Ericssonov bolid u Barceloni i ja sam također bio zadovoljan s njim.”

Nije trebalo dugo čekati na Ericssonov odgovor, koji pristaje na zamjenu šasije, pa da se vidi jesu li Nasrove sumnje osnovane na istini.

“Zašto ne? Ja sam spreman. Meni to ne bi smetalo. Učinit ćemo to što je predloženo i vidjeti što on kaže.”

No, Marcus misli da je jednostavno brži od svog timskog kolege:

“Bio sam bolji još krajem prošle godine. Radio sam vrlo naporno u ovoj predsezoni kako bi bio što jači ove sezone. Imam povjerenja u ekipu i auto. Mislim da sam pokazao tko je bolji vozač.”


Odgovor

3 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Meni je ipak suludo da se natjecu ko je bolji barem u ovim trenutcima kada je sauber pred samim potonucem i gdje im prijeti vec mozda sredinom sezone napustanje sezone.Sauber mi je 2012 zadavao glavobolje pogotovo u maleziji 2012 i u monzi i na jos nekim utrkama a evo ih 3-4 gofine kasnije bore se da uopce nastupaju.Nakon nasrovog 5 mjesta u australiji ja pomislio evo saubera gdje i treba ali par utrka nakon presli ih i mch i lotus…nisam bio popularan s komentarom da se vrate stari motori odnosno v8 i v10 a ne ovi hibridi sto zbog novaca a sto zbog borbi za pobjede jer bi meni bilo strasno da sauber ode iz f1 zbog manjka novca.Jedino sto ih moze spasiti je alfa romeo sto bibilo lijepo imat takvu momcad ali gubi se eto taj naziv sauber koji mi se svida kao i force india.Mislim da od 2012 dolaze ta nova doba, nove ere, novi vozaci i timovi i meni je to sasvim ok i normalno ali mislim da ce se barem meni biti tesko priviknut na to da u jednoj sezoni imamo massu, alonsa, raikkonena,buttona itd a onda ih nema vise ali to je f1 nepredvidljiv sport sto se tice utrka ali i izvan njih.Ja mislim da je ipak super ako ude alfa romeo ali sauber cu pamtit po nekim godinama i nastupima.


    0
    0

    0
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Ja se molim da ostane Sauber.
      Neka Alfa Romeo ne ulazi u F1.
      Ako ništa drugo, barem da Dani ne piše “koliko ekipa Ferrari mora pokupovati da bi mogao manipulisati trkom?”


      0
      0

      0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Sauber je zadnja momčad koju bi vozači tribali oplakivati i nesebično odbijati borbu s timskim kolegom radi boljitka momčadi (koji je nepostojeći jer nije Sauber loš zbog vozača), s obzirom na to što nekad i sa tri vozača uđu u sezonu.

      Pa ti daj ženi da vodi ozbiljan posa. ;)


      0
      0

      0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.