Bivši Haryantov šef: Rio nije platiša, pobijeđivao je i Vandoornea [anketa]

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 10 komentara

Rio Haryanto, Stoffel Vandoorne

Bivši šef Ria Haryanta u GP2 seriji, Adrian Campos, tvrdi da Indonezijac nije platiša te da je pobijeđivao hvaljenog Vandoornea u okršajima jedan na jedan. Haryanto je već uspio nanizati kritike na svoj račun, ponajprije zbog primjetno lošije vožnje od timskog kolege Pascala Wehlreina. Dok je mladi Nijemac bio zvijezda VN Bahreina zbog sjajne vožnje i borbe u utrci, Haryanto se vozio daleko iza te praktički nije niti bio u kadru. Ipak, Campos misli da Haryanta ne treba zapostaviti, te vjeruje da može postići rezultat.

“Rio se dokazao u borbama jedan na jedan protiv Stoffela Vandoorena, i dobio ga je dva puta. Svi hvale Vandoorena, smatra ga se posebnim vozačem. Ali, Rio je jedini vozač koji ga je pobijedio u direktnoj borbi.”

Bivši Haryantov šef se ne slaže (praktički činjenica) s tim da je on vozač platiša, dok je za to osudio Maldonada:

“On dolazi s potporom sponzora, ali nije vozač platiša. Maldonado je to, ali Rio nije.”

Je li Rio Haryanto vozač platiša?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

10 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Like for Haryanto comment for Vandoorne ;)


    0
    0

    0
  2. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Mislim da su dvije utrke malo prerano da se donosi neki takav sud, tako da mislim da bi bilo bolje da pitanje postavite nakon, recimo, 10 utrka!


    0
    0

    0
  3. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    F1 je specifična priča.. netko tko je bio čak prosječan u nižem serijama može pošteno isplivat u F1 .. a vidjeli smo mnogo puta u suprotnoj situaciji vozače.. kad dođu u F1 jednostavno im maratonski tempo ne odgovara… Sve se odvija predugo sa previše detalja. Danas ima jako puno talenata, pa je novim vozačima kudikamo teže istaknuti svoj talent nad drugim. Osobno mi se Haryato nije pokazao u prvim vožnjama naspram svojeg kolege, možda je tomu razlog neiskustvo, dok je kolega poznati Mercedesov pitomac koji ima iskustvo tesnog vozača u vrhunskom timu.. znači ima kudikamo veće znanje od Haryanta.


    0
    0

    0
  4. Blackhawk Prikaži

    Ne, Haryanto uopće nije tu isključivo radi novca. Dovoljno je pogledati njegove blistave rezultate u GP2


    0
    0

    0
  5. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    I Niki Lauda je bio platiša…


    0
    0

    0
    • Mclaren
      raca Prikaži

      Niki je bio nešto drugo.On je bio vizionar, mehaničar i kužio se u aerodinamiku. Njega da su zaposlili na bilo kojem području, osim kao pilota, profitirali bi. Tada je bilo tako. Danas svaka ekipa ima tim stručnjaka u tim segmentima


      0
      0

      0
  6. Mclaren
    raca Prikaži

    Nije on platiša, već štediša


    0
    0

    0
  7. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    A odakle ovome pravo da priča nešto za Maldonada. Dobro, ovome si bio šef, i imaš pravo da kažeš šta misliš o njemu. A zašto odmah pljuješ po Maldonadu? Pa i on je imao rezultate iza sebe. Osvojio je GP2.

    Mislim da mnogi podcjenjuju DTM. Dosta F1 vozača tu nije pokazala gotovo ništa. Hakkinen, Ralf Schumacher, Frentzen, Glock. A imamo i nekoliko primjera koji su iz DTM-a otišli u F1. Di Resta je osvojio DTM, ako se ne varam. Imao je i neke zapažene rezultate u nižim serijama formula. Ali se u F1 nije pokazao. Wehrlein je osvojio DTM, a izgleda da će i u F1 biti prava stvar. Već je prethodnih godina vozeći na testiranjima za Mercedes i Force Indiju pokazivao veliki potencijal. A mislim da ga u budućnosti čeka mjesto u top ekipi, gdje će pokazati da je materijal za prvaka.



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.