VN Belgije

25.-27. kolovoza 2017.

Bivši Haryantov šef: Rio nije platiša, pobijeđivao je i Vandoornea [anketa]

Rio Haryanto, Stoffel Vandoorne

Bivši šef Ria Haryanta u GP2 seriji, Adrian Campos, tvrdi da Indonezijac nije platiša te da je pobijeđivao hvaljenog Vandoornea u okršajima jedan na jedan. Haryanto je već uspio nanizati kritike na svoj račun, ponajprije zbog primjetno lošije vožnje od timskog kolege Pascala Wehlreina. Dok je mladi Nijemac bio zvijezda VN Bahreina zbog sjajne vožnje i borbe u utrci, Haryanto se vozio daleko iza te praktički nije niti bio u kadru. Ipak, Campos misli da Haryanta ne treba zapostaviti, te vjeruje da može postići rezultat.

“Rio se dokazao u borbama jedan na jedan protiv Stoffela Vandoorena, i dobio ga je dva puta. Svi hvale Vandoorena, smatra ga se posebnim vozačem. Ali, Rio je jedini vozač koji ga je pobijedio u direktnoj borbi.”

Bivši Haryantov šef se ne slaže (praktički činjenica) s tim da je on vozač platiša, dok je za to osudio Maldonada:

“On dolazi s potporom sponzora, ali nije vozač platiša. Maldonado je to, ali Rio nije.”

Je li Rio Haryanto vozač platiša?

Rezultati

Loading ... Loading ...
Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

10 komentara

 1. A odakle ovome pravo da priča nešto za Maldonada. Dobro, ovome si bio šef, i imaš pravo da kažeš šta misliš o njemu. A zašto odmah pljuješ po Maldonadu? Pa i on je imao rezultate iza sebe. Osvojio je GP2.

  Mislim da mnogi podcjenjuju DTM. Dosta F1 vozača tu nije pokazala gotovo ništa. Hakkinen, Ralf Schumacher, Frentzen, Glock. A imamo i nekoliko primjera koji su iz DTM-a otišli u F1. Di Resta je osvojio DTM, ako se ne varam. Imao je i neke zapažene rezultate u nižim serijama formula. Ali se u F1 nije pokazao. Wehrlein je osvojio DTM, a izgleda da će i u F1 biti prava stvar. Već je prethodnih godina vozeći na testiranjima za Mercedes i Force Indiju pokazivao veliki potencijal. A mislim da ga u budućnosti čeka mjesto u top ekipi, gdje će pokazati da je materijal za prvaka.
  0
 2. Nije on platiša, već štediša
  0
 3. I Niki Lauda je bio platiša…
  0
 4. Ne, Haryanto uopće nije tu isključivo radi novca. Dovoljno je pogledati njegove blistave rezultate u GP2
  0
 5. hattrick Donator

  F1 je specifična priča.. netko tko je bio čak prosječan u nižem serijama može pošteno isplivat u F1 .. a vidjeli smo mnogo puta u suprotnoj situaciji vozače.. kad dođu u F1 jednostavno im maratonski tempo ne odgovara… Sve se odvija predugo sa previše detalja. Danas ima jako puno talenata, pa je novim vozačima kudikamo teže istaknuti svoj talent nad drugim. Osobno mi se Haryato nije pokazao u prvim vožnjama naspram svojeg kolege, možda je tomu razlog neiskustvo, dok je kolega poznati Mercedesov pitomac koji ima iskustvo tesnog vozača u vrhunskom timu.. znači ima kudikamo veće znanje od Haryanta.
  0
 6. Mislim da su dvije utrke malo prerano da se donosi neki takav sud, tako da mislim da bi bilo bolje da pitanje postavite nakon, recimo, 10 utrka!
  0
 7. Like for Haryanto comment for Vandoorne ;)
  0
VN Belgije- raspored vikenda
1. trening 25. kolovoza u 10:00
2. trening 25. kolovoza u 14:00
3. trening 26. kolovoza u 11:00
Kvalifikacije 26. kolovoza u 14:00
Utrka 27. kolovoza u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Kako ste reagirali na uvođenje "halo" sustava?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN SAD-a!