Pascal Wehrlein pohvalio momčad

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

Pascal Wehrlein, Manor

S obzirom da je Manor prošle godine bio blamaža na kvadrat, ovaj rezultat u Bahreinu je pravo malo čudo, a dio zasluga tu pripada i Pascalu Wehrleinu, koji će sutra startati sa 16. mjesta. Za prolazak u drugu kvalifikacijsku rundu je zafalilo tek dvije desetinke, za koje mladi Nijemac tvrdi da je mogao pronaći. Vrijeme od 1:32.8 je gotovo 6 sekundi brže nego prošlogodišnje na ovoj stazi, stoga se može reći da je Manor za ovu sezonu zaista napravio ogroman korak naprijed. Sam motor je donio nekoliko sekundi, ali i potpuno nova šasija, te barem jedan vozač koji nije platiša.

“Jako sam zadovoljan današnjim kvalifikacijama, tim je napravio nevjerojatan posao. Ove se kvalifikacije ne mogu niti usporediti s onima iz Australije. Korak naprijed je vidljiv, momčad je zaista napravila izvrstan posao. Zadovoljan sam današnjim rezultatom, ali kad vidim da nas je od druge kvalifikacijske runde djelilo samo dvije desetinke, onda nisam baš miran. Kakav bi to tek bio rezultat da smo prošli u Q2.”

Wehrlein je na današnjim kvalifikacijama potpuno deklasirao Haryanta, odvozivši 1.4 sekunde brži krug.


Odgovor

2 komentara

  1. Juan Manuel Fangio
    rudi Prikaži

    mlade snage nadiru.neka baš mi je drago,pomalo san se umorija od ovih faca platiša.



    1
    1

    0
  2. Director Prikaži

    E meni je ovo vaznije od boda, dva, tri. Jer smo uspjeli pobjeci sa dna, barem na kratko. E sada kako ce teci trka, ne znam al nadam se da ce teci u istom pravcu kao u kvalifikacijama.
    Goo Manor Goo!!!



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.