VN Monaka
25.-28. svibnja 2017.

Vettel: Ferrari bi u Bahreinu trebao biti bliže Mercedesu

Mercedes, Ferrari

Sebastian Vettel vjeruje da bi Ferrari ovaj vikend trebao biti bliže Mercedesu, ali napominje da su srebrne strijele i dalje favoriti. Nijemac je imao priliku pobijediti na uvodnoj utrci sezone u Australiji, međutim crvena zastava i loša strategija su pokvarile sve nade crvenih za otvaranje sezone pobjedom, što se nije dogodilo od VN Bahreina 2010.

“Prošle godine smo vidjeli da Australija nije bila naša najjača utrka i mislim da smo ove godine bili konkurentniji”, izjavio je Vettel. “To je prirodno, mislim da se sada nalazimo u boljoj formi nego je to bio slučaj prošle godine, tako da bi trebali biti još bliže. Ali, svaka godina je drugačija te sada imamo druge gume. Teško ne nešto predvidjeti, ali bit ćemo bliže, koliko bliže – ne mogu reći. Mi nismo favoriti, ali naporno radimo da to postanemo. Nakon performansi koje smo vidjeli u kvalifikacijama i utrci, Mercedes je i dalje favorit.”

Sebastian Vettel je na prošlogodišnjoj VN Bahreina završio na 5. mjestu, što mu je bio najlošiji plasman tijekom cijele godine (izuzev VN Belgije, kada mu je guma eksplodirala dva kruga prije kraja).

Ne želite gledati reklame?

Komentiraj

VN Monaka - raspored vikenda
1. trening 25. svibnja u 10:00
2. trening 25. svibnja u 14:00
3. trening 27. svibnja u 11:00
Kvalifikacije 27. svibnja u 14:00
Utrka 28. svibnja u 14:00
Ne želite gledati reklame?

Anketa

Tko će pobijediti u Monaku?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Mađarske!