VN Malezije

29. rujna-1. listopada 2017.

Korisnički panel

- RegistracijaZaboravio sam lozinku |

Najnovije s foruma

Boullier: McLaren na rubu ulaska u top 10

McLaren Honda MP4-31

McLarenov trkači direktor Eric Boullier, uvjeren je kako je ekipa na rubu ulaska u klub “top 10” – tj., smatra kako je McLarenov bolid dovoljno dobar da vozači redovito osvajaju bodove u nadolazećim utrkama. Iako je McLarenov korak naprijed od katastrofalne 2015. sezone ipak bio nedovoljan za osvajanje bodova u Australiji, Boullier vjeruje kako će nadolazeća poboljšanja na bolidu odvesti MP4-31 u bolju budućnost.

“Tempo automobila je dobar, veoma ohrabrujuće sve djeluje, tako da znamo da imamo nešto čime se možemo boriti ove godine. Znam da imamo nekoliko noviteta koje ćemo ubrzo instalirati na bolid tako da postanemo redoviti sudionici u Q3. Kada jednom postanete regularni sudionici Q3 – sve je drugačija priča – možete se boriti za bodove.”

Boullier vjeruje kako su oba vozača, Alonso i Button, mogli osvojiti bodove u Australiji, ali Alonsa je spriječila stravična nesreća, dok je Button postao žrtva loše strategije odabira guma tijekom crvene zastave.

“Potpuno smo pogriješili s odabirom guma. Degradacija je bila prejaka, suočili smo se sa grainingom i izgubili tempo. Kada smo prošli opet na srednje tvrdu komponentu, vratili smo stvari na pravo mjesto, ali do tada smo već bili zapeli iza Felipea Nasra. Nismo ga nikako mogli prestići iako smo bili mnogo brži.”

McLaren se, uz to, suočio i s problemima u radio komunikaciji – ne zbog novih ograničenja komunikacija, nego zbog čistih tehničkih problema.

“To nam je stvaralo glavobolju. Ali, na kraju smo imali i sreće. Ne želim ulaziti u detalje, ali kada je FIA slala neke signale, neki automobili su imali probleme s prijenosom informacija – kao naši.”

Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Komentiraj

4 komentara

  1. OMG!! -.-” na rubu ulaska,a ma daaaaaajte “McLaren ima tempo za postolje, a u drugom dijelu sezone ce biti pokoja pobjeda.” !!!!
    0
  2. … na rubu ulaska u top 10… :bang: :bang: :bang:
    0
VN Malezije - raspored vikenda
1. trening 29. rujna u 05:00
2. trening 29. rujna u 09:00
3. trening 30. rujna u 08:00
Kvalifikacije 30. rujna u 11:00
Utrka 1. listopada u 9:00
Klikom na reklamu otvara se u novom prozoru!

Anketa

Tko snosi najviše krivice za sudar na startu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Zasad smo donacijama osigurali život portala do -
VN Meksika!