Abiteboul: Ne treba preuveličavati ono što smo postigli

Izdvojeno

stallone

Prije 8 godina 2 min 2 komentara

Kevin Magnussen, Renault

Kevin Magnussen, Renault

Cyril Abiteboul, šef Renaulta, kaže da je u momčadi postignut veliki napredak, ali da to ne treba preuveličavati jer tek dolazi najveći dio posla – razvoj bolida. Renault je kao dobavljač pogonske jedinice za Red Bull i Toro Rosso imao jako tešku prošlu sezonu, ali suradnja s Red Bullom se nastavlja, a istovremeno će se natjecati i kao tvornički tim. Cyril Abiteboul kaže da je njihov motor neusporedivo bolji od prošlogodišnjeg, ali kako je ipak ostalo još puno posla i da ne treba biti preoptimističan.

“Znam da je vrlo lako biti zadovoljan onim što je učinjeno. Možemo to promatrati ovako: uradili smo dobar posao, ovdje smo, izgledamo profesionalno, imamo lijepe kombinezone, tu je dobar bolid, performanse izgledaju dobro. Ali promatrajmo i drugačije, među konkurencijom smo, u velikom smo sportu, moramo se boriti, želimo se boriti za bodove što prije, želimo se boriti i za više od toga u nekoj bližoj budućnosti,” rekao je Abiteboul.

Prošle godine došlo je do pogoršanja odnosa između Renaulta i Red Bulla, ali sada je suradnja puno bolja, kaže Francuz:

“Motor je puno pouzdaniji, bolid je također pouzdan, Red Bull je zadovoljan. Nastavak suradnje je pozitivna stvar za Renault, a možda će se ispostaviti da je to dobro i za Red Bull,” zaključio je.


Odgovor

2 komentara

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.