Je li moguće – ovogodišnja utrka u Brazilu pod znakom upitnika?

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 7 komentara

Sebastian Vettel, VN Brazila 2012.

Sebastian Vettel, VN Brazila 2012.

Zbog financijskih problema čini se da bi Formula 1 mogla ostati bez jedne od najboljih staza u kalendaru koju podjednako vole i vozači i navijači, a na kojoj smo u zadnjih deset godina vidjeli neke fantastične završnice borbi za naslov. Velika nagrada Brazila je u velikim problemima i upitno je hoće li si moći priuštiti utrku i ove sezone.

Bernie Ecclestone potvrdio je da organizatori traže novac da bi sve prošlo bez problema, ali nije isključen ni izostanak utrke. Ecclestone je za Sky Sports F1 izjavio da su razgovori u tijeku, a da je zajednički cilj jasan – osiguravanje da sve prođe kako je planirano.

Brazil nije jedini u problemima ove godine, budući da je pod znakom upitnika neko vrijeme bila i utrka u Americi, a tek je jučer potvrđeno da su sredstva pronađena i da neće biti problema.


Odgovor

7 komentara

  1. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    Da se održavanje utrke formule 1 na ovakvoj legendarnoj stazi dovede u pitanje, a kamoli tek i (nedaj bože) ostvari, je zaista velik udarac za sve nas. Prekrasne vijesti pred sezonu, baš ono, jei!!!


    0
    0

    0
  2. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    a vidi slikee jao to je ono kad se ponadas da je alonso prvak po 3 put


    0
    0

    0
    • Lewis Hamilton 44
      rizla Prikaži

      Alonso nece nikada biti trostruki prvak!! Taj starac je gotov!!! Jedva cekam da se makne iz formule. Ona dva sretna naslova treba posvetiti flaviu, đubretu kao što je i on sam!!!


      0
      0

      0
  3. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    E sad ako neko zna, ovo mi nije baš jasno, da li se tu radi o prljavim potezima Berniea di na ovaj način diže paniku i pravi pritisak organizatorima u Brazilu da mu daju više para ili su bilo kakvi pregovori i promjene glede financijske konstrukcije odavno zaključeni a radi se o stvarnom problemu oko ispunjenja preuzetih obveza. Jer mislim da su se dosad ovakvi naslovi spominjali samo u sklopu cjenkanja pred potpisivanje novog ugovora.


    0
    0

    0
  4. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Ali da bas svake godine neka utrka mora bit pod znakom upitnika!!! Svake godine!!!!! Pa daj pusti ljude, majke ti mile, ne moras svaki cent cjedit, gori je od Daniela Levya!


    0
    0

    0
  5. RapptorBHF1 Prikaži

    Ne tangira me uopste! A i slucajno procitam ovako nesto. Bit ce,nece biti, mi nista ne mozemo, nazalost..


    0
    0

    0
  6. Mclaren
    raca Prikaži

    Kakva bi to bila šteta za mene. U to doba moja sezona je završena i ne radim, niti me šefovi mogu zajebavati pa umjesto da u miru, rasterećen, gledam utrku….


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.