Hulkenberg: Nadamo se borbi s Williamsom

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 2 min 1 komentara

Nico Hulkenberg

Pobjednik 24 sata Le Mansa, Nico Hulkenberg, nada se da njegova momčad može voditi borbu s Williamsom, koji je prošle godine završio na trećem mjestu u kontruktorskom poretku. Nakon teškog početka 2015. za Force Indiju, drugi dio sezone je bio mnogo bolji zbog B verzije bolida, koji se pokazao vrlo dobrim bolidom. S obzirom da su obje momčadi (Williams i FI) išle na evoluciju bolida, moguće je da ćemo gledati borbe ove dvije momčadi za mjesto u konstruktorskom prvenstvu.

“Nadam se da možemo napasti Williams i boriti se s njima, to bi zaista bilo dobro za nas. Prema mom osjećaju i onome što sam do sada vidio, mislim da bi se mogli boriti s Red Bullom i Toro Rossom.”

Nijemac kaže kako bi sezonu trebali nastaviti na mjestu kojem su završili prošlu. Također napominje da VJM09 ima dobar razvojni potencijal.

“Pripremljeni smo najbolje što možemo biti. Pratili smo program kojeg smo zacrtali kao cilj, pa nam sada preostaje da u Melbourneu vidimo gdje se nalazimo u odnosu na ostale momčadi. Ako se na nađemo u poziciji na kojoj smo završili prošlu godinu, mislim da je to dobra polazišna točka.”


Odgovor

1 komentar

  1. Director Prikaži

    Budimo realni kazimo da borba za 5 mjesto je najrealnija.
    Nadam se da grijesim ali Vilijams i Red Bul su stepenicu iznad njih.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.