Potvrđeno: Magnussen umjesto Maldonada!

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 22 komentara

Magnussen

Napokon je potvrđeno ono o čemu se nagađalo proteklih nekoliko tjedana – Kevin Magnussen vozit će iduće godine za momčad Renaulta, i to umjesto Pastora Maldonada. Bivši McLarenov vozač tako će biti partner jednom debitantu – Jolyonu Palmeru.

Ovu vijest donosi Autosport, a očekuje se da će Renault istu objaviti u srijedu na predstavljanju novog bolida.

Nakon pet godina Pastor Maldonado ostaje bez vozačkog mjesta, a samo četiri mjeseca nakon otkaza u McLarenu – Kevin Magnussen se vraća na velika vrata u lijepoj ulozi vjerojatno glavnog Renaultovog vozača.


Odgovor

22 komentara

  1. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Znaci da ce Pastor i Manor u fixu! Da bar s tom lovom naprave nekaj pametno…da sašiju McLaren :)


    0
    0

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Lijepa vijest, jedva čekam da ga vidim u borbi.


    0
    0

    0
  3. ino11 Prikaži

    Ovo mi je draga i loša vjest,draga mi je zbog magnussena koji zasluzuje priliku u f1,a loša jer će mi maldonado jednostavno nedostajati on i njegovi sudari,tj.uvik zanimljivo oko njega a ima nešto i brzine u sebi :) :) :)


    0
    0

    0
  4. Michael Schumacher
    senna66 Donator Prikaži

    S novcima se može kupiti mjesto u F1, no ne i talent…napokon se desilo da je talent pobijedio novac. Maldonado će nam svima ostati u sjećanju, jedan od onih koji je činio nemoguće. Start iz krive startne pozicije, dobivanje kazne dok je odrađivao drive through penalty, kada je zakačio Gutierreza, onaj famozni salto s bolidom. Bilo je tu puno žrtava….
    Magnussen sretno od srca zaslužio si :)


    0
    0

    0
  5. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Neka ide…
    Trebo je otić i prije…


    0
    0

    0
  6. Maurizio Arrivabene
    Kuštelaar Prikaži

    Ja se moram ispricat za svoj prijasnji post o Manoru i McLarenu, Sky prenosi da je Maldonado potvrdio da nece bit na gridu 2016.


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Šteta, koliko ima specijalaca na gridu i onda on otpadne. Ako ništa barem je pobjedio na utrci, za razliku od “puno” boljih Hulkenberga, Pereza, Grojseana itd.


    0
    0

    0
  8. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Nema za Pastora zime.Ameri su ludi za likovima za koje netreba nikakav razlog da bi se razbili na najnemogučije načine pa mu stoga predviđam blistavu američku katijeru.Biti ko Pastor,bit će san mnogih američkih generacija. :P


    0
    0

    0
  9. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Unatoč tome što nas je uveseljavao svojim glupostima na stazi, pogotovo u ovoj tmurnoj i dosadnoj turbo eri, drago mi je da Pastor napokon dolazi. U F1 ga je držao isključivo PDVSA-in novac jer su rezultati bili uistinu mizerni, u 95 utrka je samo 14 puta bio u bodovima, i to ne u nekim prevelikim bodovima (ne računajući tu senzaciju iz Španjolske 2012.). Drago mi je što Kevin uskače na njegovo mjesto, nije bio loš u prvoj sezoni u F1, čak je uzeo podij odmah u debiju i definitivno ima potencijala, kao i njegov kolega debitant Palmer. Nadam se da će Renaultovi mladići pokazati da zaslužuju mjesto u takvoj momčadi.


    0
    0

    0
  10. avalon Prikaži

    vidim , prati se satiatika kad je pastor u pitnju ali samo jedan dio… onaj o osvojenim bodovima . sta vas “fanove”‘ boli neka stvar kakve i koliko konkurentne bolide je pastor vozija tokom dosadašnje karijere u F1….. to je irelevantno . da je neki ljubimac u pitanju to bi vam itekako bilo važno zar ne objektivni ? koliko je puta u bodovima bija preiskusni rubens ( 304 GP – a na početku 2011.) kad je vozija sa pastorom ? da se ne mučite … 2X . pastor jednom . koliko je puta talentirani bottas završava u bodovima kad je vozija williams 2013. ( prije “reinkarnacije” williamsa ) ? 1 X isto ka i pastor . koliko je puta vrlo dobri grosjean u lotusu 2014. završava u bodovima ? opet , da se ne mučite 2 X , pastor 1 X . vidi vraga , svi navedeni iskusni , talentirani , prespektivni su ka kolege pastora bezveznjaka postizali/završavali u bodovima isto ili slično ka i on . ali …kako je to moguče ?????? možda su im bolidi bili nekonkurentni za razliku od pastorovih mada su vozili iste bolide ? :) romain je lani 10 X završava u bodovima , pastor 6 X . interesantno mi je mišljenje kad npr perez ili hulkenberg osvoji 6. , 7. , ili 8. misto onda jw to ludilo jer lani FI i nije bila nešto ( naročito prvi dio prvenstva ) ali kad pastor u lotusu osvoji 7. ili 8. misto onda je to sića od bodova . kad npr ricciardo u španjolskoj starta sa P10 , a završi na 7. mistu to je kolosalno jer RB nije šta je bija , a kad PM u austriji satrta sa P10 i zvrši 7. onda … btw , je li lani RB ipak bija bolji bolid od lotusa ? alo je onda je možda veči uspjeh sa lotusom startat 10. , a završit 7. nego sa RB ;) i ne žalim šta se kevin vratija u F1 , zaslužija je ( naročito nakon nekorektnog “otpusta” iz McL ) ali mi je i žal šta maldonado odlazi . volija bi da smo ga mogli vidit u nekom konkurentnijem bolidu jer bez “alata” niko ne može ništa . primjer su nam alonso i button ….


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      rubens 100% puta više u bodovima, grozni 2014. opet 100% više, i u zadnjoj 66,5 %. … daj još statistike!


      0
      0

      0
      • avalon Prikaži

        bolje se ti ne bavi statistikom jer ti ne ide …rubens 2011. 4 boda , PM 1 bod = 4 X više tj 400 % , isto ka i grosjean 2014. zaboravija si spomenut i bottasa 2013. sa 4 , a PM sa 1 bod tj 400% manje … glavno je da si ti shvatija poantu moga komentara i opet me uspješno poklopija :) :) ma nema veze , shvatija sam ja da si u odnosu na mene dominantni mužjak . sad mi močno uzvrati …. onako kako ti znaš , a ja ću se pokrit ušima ka zeko . btw , zaboravija si npr 2012. i bruna ali jbš to … ta statistika ne ide u prilog a ? ;)


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        avalone, je li ti čitaš s razumijevanjem moju repliku na tvoj prvi post ili samo lupetaš?


        0
        0

        0
      • avalon Prikaži

        samo lupetam . jbga , kad mi repliciraš ( srićom je to vrlo rijetko ) zbunim se “pred tobom” ka učenik pred nastavnikom kad ne nauči lekciju . tek sam sad svhvatija grešku … stvarno su rubens 2011. i romain 2014. bili 100 % puta u bodovima i to pokazuje koliko su ova 2 bila nadmočnija od pastora . to je jednom objašnjavala lječinica kad je pričala o “povečanoj” efikasnosti ljekova farmaceutskih divova … na novom lijeku bi napisali da je 50 ili 100 % efikasniji no ne bi napisali da su stari testirali na npr 2 “zamorca” , a novi na 3 ili 4 pa bi tako dobili tih 50 ili 100 % poanta … isto je sa rubens Vs pastor …. preiskusni rubens je osvaja bodove u 2 , a rookie pastor u jednoj trci i tako dobijemo tih 100 % više . da je neko ovo tvoje pročita , a da je počeja pratit F1 2012. pomislija bi kako je brazilac “ubiva” venecuelanca na stazi jer 100 % više …evo , nasmijat ću se u sebi . isto tako je bilo i 2014. romain je bodove osvaja u 2 ( godinu prije u 13 ) , a pastor u jednoj . kad već spominješ razumjevanje u čitanju … možda si ti prije nego si skočija treba shvatit poantu onoga šta sam napisa jer poanta je možda bila u “dokazu” da su williams i lotus ( kad je maldonado preša iz tima u tim ) bile kante , a ka “krunski dokaz” su bili bodovi koje su iskusni rubens i vrlo dobri grosjean osvajali tih sezona . ali … ko to jbe kad treba pokenjat po pastoru zar ne ? zar su bolidi važni ako znaš i imaš talenta jer rubens i romain su 2011. i 2014. dokazali da se i sa slabim bolidom može osvojit 4 ili 8 bodova i bit bolji 100 % od maldonada … šta su mu radili . btw 2011. je sa tih 100 % bolji rubens završija prvenstvo na 17 . , a romain 2014. sa svojih 100 % bolji na 14. mistu ( 2013. je završija u tom “istom” ali puno drugačijem lotusu na 7. mistu ) . čekam sljedeće tvoje ispravke mojih komentara :) kad ih nema … fale mi , mislim da me zanemaruješ :(


        0
        0

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        bravo avalone, pročito si iz drugog pokušaja moju repliku s razumijevanjem…ima nade!


        0
        0

        0

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.