Novi Hondin motor ima problema s pouzdanošću? (anketa)

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 17 komentara

Honda

Priče oko Hondinog motora ne prestaju ovih dana, a najnoviji dopis kaže da je ovogodišnja specifikacija također nepouzdana, iako nema nikakvih informacija o snazi iste. Podsjetimo, prošli tjedan je stigla vijest da će novi Hondin motor imati čak 220KS više od svog prethodnika, no sve je to ubrzo palo u vodu kada je McLaren izdao i opći demantij.

Prema pisanju francuskog portala Auto Hebdo, nova pogonska jedinica Honde se pokazala nepouzdana na svim testiranjima.

“Prema saznanjima koje imamo, Honda je već pripremila rezervne motore jer četiri po vozaču neće biti dostatna za cijelu sezonu”, stoji u kratkom priopćenju ovog portala.

Mislite li da Honda može ostvariti ogroman napredak za nadolazeću sezonu?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

17 komentara

  1. Clay Regazzoni
    HeatBlast44 Prikaži

    Anketa vam je realna da realnija ne moze bit, 10 minuta pokusavam DA a ono nece pa nece i sam sto sam probo NE proradi hahaha :rofl:
    Nadam se da ce i Hondin motor proraditi :)


    0
    0

    0
  2. Lewis Hamilton 44
    rizla Prikaži

    Rezultati ankete govore da je puno optimista u vezi hondina motora..ali nazalost to se nece dogoditi.. Nemaju sanse zaprijetiti top 3 momcadi… Sad but true…


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    rade od ponedjeljka do petka pa onda 2016 sve ispocetka.Gdje je kraj ovom hororu ali tako su reklii za ferrarijev bolid za 2015 da nije brzi od prethodnika pa dosle 3 pobjede


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso 14
    AlonsoForever Prikaži

    Nevjerovatno.


    0
    0

    0
  5. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Nespretno je složeno anketno pitanje. Što je ogroman napredak. Za nekog ko je predzadnji u konstruktorima doći u sredinu poretka je ogroman napredak ali za nekoga ko ima budžet samo malo manji od Mercedesa Ferrarija i RB-a to je katastrofa. U normalnim okolnostima smanjiti zaostatak za najbržim 1 sekundu preko zime je čudo ali u ovom slučaju to je najmanje što moraju ostvariti čisto da nebi proživljavali horor te da se distanciraju od ekipa sredine poretka kojima ne pripadaju. Isto tako koliko god motor bio dobar, čak i bolji od Mercedesovog, ako pouzdanost ostane na razini prošle godine ni to nebi bilo dovoljno za borbu za naslov.

    Ja san glasova Ne jer smatram da neće biti u mogućnosti boriti se za pobjedu 2016. ako ne bude nekih nevjerojatnih okolnosti na stazi, a samo borbu za pobjedu bar ponekad smatram ogromnim napretkom za ekipu njihovog pedigrea i budžeta.


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      senja Prikaži

      Dobro pitanje. I ja sam odgovorio ne, misleći na to da ogroman napredak nebi bio doći do nekog petog, šestog mjesta. Ne za ekipu sa takvim budžetom. Možda će neko i to smatrati ogromnim napretkom. Ali po meni bi za takvu ekipu tek ogroman napredak bio ulazak u top 3. A ja ne smatram da toliko mogu u narednoj sezoni.


      0
      0

      0
      • Sebastian Vettel
        mzf1 Prikaži

        Pa cak ni top 3 nije optimalan cilj (ali bio bi ogroman napredak) zbog neprirodnog odnosa snaga otkad je krenila nova era. Prije je top 3 garantirala konkurentnost za pobjedu kroz dosta utrka ovisno o setupu i formi drugih. Danas imamo taj neprirodan poredak koji i je srz problema f1 jer Williams gotovo da nema sanse protiv Ferrarija a Ferrari gotovo da nema sanse protiv Mercedesa.


        0
        0

        0
  6. Fernando Alonso
    croatic f1 urednik Prikaži

    Sve su to zasad špekulacije, jedni kažu ogroman napredak, drugi opet stara priča, nema druge nego čekati testiranja i Australiju za realno stanje stvari. Glasao sam za “da” samo zato jer pokušavam ostati optimist, iako, kad bih morao odrediti za koju od špekulacija vjerujem da je točna, prije bih rekao da je riječ o ovoj o nepouzdanosti. Ali, kao što rekoh, ništa nećemo znati do Barce i Melbournea :)


    0
    0

    0
  7. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Honda će biti puno bolja ove sezone no iza Mercedesa, Ferrarija , Williamsa možda i torro rossa.


    0
    0

    0
    • Sebastian Vettel
      mzf1 Prikaži

      Toro Rosso će potonuti dogodine. Vozi će na onome na čemu je vozio Sauber ove sezone, a ostali će napredovati. Njih nažalost vidim ko najveće gubitnike iduće sezone.


      0
      0

      0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.