Raffaele Marciello krivi Arrivabenea za izlazak iz Ferrarija

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 0 komentara

Raffaele Marciello

Raffaele Marciello pristigao je u Ferrarijevu akademiju mladih vozača 2011. godine, te se zadržao sve do prošlog tjedna, kada je napustio talijansku momčad. Talijan je prvo iskustvo vožnje F1 bolida doživio 26. studenog 2014., kada je testirao Ferrari F-14T na stazi Yas Marina u Abu Dhabiju. Za sljedeću godinu je dobio ulogu test i rezervnog vozača u momčadi Sauber, za koju je odvozio slobodni trening na VN Malezije i sezonsko testiranje u Španjolskoj, gdje je ujedno testirao i Ferrarijev bolid. Raffaele krivi Maurizia Arrivabenea za svoj odlazak iz slavne momčadi:

“Nikad nisam imao dobar odnos s Mauriziom Arrivabeneom. Mislio je da nisam sposoban za Formulu 1, pa je sve završilo. Ne možete svakom ugoditi”, izjavio je za Autosprint.

Inače, Marciello je već dvije sezone u GP2 seriji te nije uspio zabilježiti neki značajniji podvig koji bi natjerao Maurizia da mu omogući novu priliku. Talijan je u 44 odvožene utrke uspio osvojiti jednu pobjedu, a najbolji plasman u ukupnom poretku mu je 7. mjesto.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.