Bottas i Massa polažu nade u novi Williams FW38 (anketa)

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 14 komentara

Martini

Martini

Iako su od 2014. vrlo konkurentni na stazi, Valtteri Bottas i Felipe Massa još nisu okusili pobjedu. Bilo je prilike za to (VN Austrije 2014., Abu Dhabi iste godine, te djelomično ovogodišnja VN Velike Britanije), ali uvijek bi se nešto izjalovilo.

“Vjerujem da će to biti moguće ostvariti ove godine ako auto bude dovoljno dobar”, rekao je Bottas, misleći na pobjedu, koju još uvijek čeka.

“Nadam se da možemo pobijediti. To je ono zbog čega radimo ovo. Zaista se nadam da će to biti moguće ove sezone”, izjavio je njegov timski kolega Felipe Massa.

Rob Smedley izjavio je da će FW38 biti evolucija prošlogodišnjeg bolida, koji je imao određenih mana naspram svog boljeg prethodnika, FW36.

“Vidjet ćete neka vrlo zanimljiva rješenja na području oko prednjeg krila i šasije. Također, imamo i neka “iznenađenja” na zadnjem dijelu auta – dečki u zračnom tunelu su odradili izvrstan posao. To je evolucija bolida. Već sam dugo u Formuli 1, i ovo je jedna od najvećih evolucija bolida koje sam vidio.”

Mislite li da Williams može pobijediti u 2016.?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

14 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Teško.
    Ako bi ostao isti odnos snaga, moraju oba siva i oba crvena bolida/vozača odustati ili nešto dobro zeznuti, a ni tada nije ništa sigurno, jer bi Massa / Bottas morali odvoziti trku bez greške i što je najbitnije box i pit wall bi morali biti perfektan (a uvjerili smo se da su u stanju i “givit” pokvariti). :-D
    I opet bi se tu mogao umiješati RB, naprimjer. Možda čak i FI.
    Tako da meni pobjeda Williamsa spada u Sci-Fi domenu. Ali da budem iskren, volio bih kad bi uzeli barem jednu pobjedu.


    0
    0

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

    Nisu dorasli izazovu, kratko i jasno. A i sami su izjavili da im je cilj zadržavanje trečeg mjesta u poretku, a takvi ciljevi ne znače pobjedu.


    0
    0

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    najveca evolucija bolida ikad…brutalno uredene rijeci mclarena za 2015 po pitanju sasije.Slabiji mercov motor i konkurentnost ferarija plus force india s takvim motorom…nevjerujem u pobjedu osim ako netko neusere motku iz ferrarija ili merca


    0
    0

    0
  4. Mclaren
    raca Prikaži

    Gledam anketu i ne vjerujem. 25-toro vjeruje u pobjedu Williamsa. A na osnovu čega, drage kolege?


    0
    0

    0
    • Williams
      DoDo13 Prikaži

      A zašto ne bi vjerovao! Kao svaki navijač neke ekipa ima pravo vjerovati da ekipa za koju navija, u ovom slučaju je to Williams, može pobjediti. I ja sam siguran da će u sezoni 2016. osvojiti barem jednu pobjedu. Svi vi navijači Ferrarija, Mercedesa, McLarena, Red Bulla… ce te reći da je to nemoguće i da će momčad za koju vi navijete biti najbolja u nadolazećoj sezoni. Da budem isker volio bih da što više momčadi pobjedi i da se ponovi sezona kao što je bila 2012.


      0
      0

      0
      • Kimi Raikkonen 7
        Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

        Pa malo objektivnosti ne bi škodilo. Prvi komentar (najniži) govori sve. Meni je RB jedna od najomiljenijih ekipa pa ne mislim da će do pobjede u 2016. ako dođu super, ali male su šanse.


        0
        0

        0
      • Mclaren
        raca Prikaži

        I ja sam navijač McLarena pa ne mislim da će ove godine biti na postolju iako bih želio da, već ove godine, budu svj. prvaci. Želje su jedno, a objektivna stvarnost drugo. Prošle godine sam se nasadio na razne priče prije početka testiranja, pa sam čak bio siguran da bi mogli do poneke pobjede. Sad se manje-više zna sve o svakom i nije problem uvidjeti tko je u kakvom stanju.


        0
        0

        0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      pobjeđivali su timovi u lošijoj formi od 2014-2015 williamsa.
      ja sam osobno glaso ‘ne vjerujem’, ali iz nekih drugih razloga. :)


      0
      0

      0
    • fap Prikaži

      Pa mislimda Toto jos ima akcija u Wilijamsu ali ne vezano za to ako Ferrari bude stvarno pretnja Mercedesu verujem da ce onda Wilijams dobiti jacu podrsku od Benza i tu vidim sansu Wilijamsa kao nekog ko ce da otkida bodove Ferrariju po potrebi.Jer za rezliku od RBa koji nije zeleo da cuva ledja Ferrariju i Benzu Wilijams nije u takvoj situaciji


      0
      0

      0
  5. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Odakle sad evolucija? Ranije su jedino oni od svih timova najavljivali revoluciju bolida.
    Što se tiče njihovog nadanja pobjedi, pa mislim da se onda isto i Manor može nadati istoj. I oni imaju Mercedesov motor :P

    A dobar je ovaj Bottasov biser. Moguće je pobijediti ako bolid bude dovoljno dobar :D


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.