Perez vjeruje da će se Haas odmah boriti s Force Indijom

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 8 komentara

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez, Force India

Sergio Perez vjeruje da će Haas biti prijetnja Force Indiji odmah na početku nove sezone iako je ovo zapravo njihova debitantska sezona.

Haas ulazi u sport nakon dugog perioda pripreme jer su prethodno odlučili da će propustiti ulazak 2015. godine kako bi ipak imali malo više vremena za izgradnju odgovarajuće infrastrukture.

“Definitivno, Haas može biti jak izazivač. Mislim da će se boriti odmah s nama.”

“Suradnja s Ferrarijem im je pomogla i uputila ih u dobrom smjeru. Očekujem da odmah budu dobra ekipa.”

Haas će u svojim bolidima imati Romaina Grosjeana i Estebana Gutierreza, a Perez misli da je Grosjean donio dobru odluku kada je mjesto u Lotusu zamijenio mjestom u Haasu.

“Velik je izazov prijeći u novu ekipu. Romain je znao da neće osvajati prvenstva u ekipi u kojoj je bio tako da nisam iznenađen. Gleda kako izgraditi svoju budućnost i, tko zna, možda je ovo dobar potez u tom smjeru.”


Odgovor

8 komentara

  1. Blackhawk Prikaži

    Haas bi mogao biti veliko razočarenje za mnoge. Ne zato jer će biti loši (jer neće biti loši) nego zato što neki imaju prevelika očekivanja


    0
    0

    0
  2. gidra Prikaži

    Inače HAAS je tim koji danas prošao crash test od strane FIA-e.


    0
    0

    0
  3. R.I.P. Top Gear UK Prikaži

    cisto sumnjam, bilo je dosta ovakvih komentara i za McLAREN HONDU pa evo vidjeli smo kako je zavrsila


    0
    0

    0
  4. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    iako mch nema ama bas nikakve veze s ovim moram je spomenuti.Ja mislim da njih netreba ni u kojem slucaju podcijeniti ali ocekivati isto kao i njihov sef da ce biti ispred ferrarija je po meni jednako kao i da ce mch osvojiti naslov 2016.Haas ce imati vrlo dobrog romaina i ako se ne varam gutierezza koji ima iskustva u f1.Mogli bi biti dobri ali neznam zasto niti po cemu se zakljucuje da ce biti bolji od renaulta.Jest da ce imati bolji motor ali iskustva sa sasijom i milijardu drugih dijelica je puno manji.Onosto bih ja najvise volio je to da oni budu u vatrenoj bitci s renaultom.Uglavnom zelim im sretnu buducnost u f1


    0
    0

    0
    • Juan Manuel Fangio
      Estoril Prikaži

      Ne treba tako brzo otpisati Renault. E23 je bio jako dobra baza za prošlu godinu, samo se nije imalo novca za razvoj. Ova sezona jednostavno mora biti dobra!


      0
      0

      0
  5. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Slažem se sa Perezom, oni bi lako mogli ući u povijest kao najbolja debitantska ekipa upravo zbog velike resursne podrške tîma koji je sljedeće sezone u utrci za naslov. Nezaboravimo kako su mogli ući u prvenstvo i prošle sezone, no menadžment Haasa odlučio je pričekati godinu dana kako bi još bolje iskoristili slobodu regulative u dizajniranju bolida prije ulaska u F1 (nemaju ograničenja kao timovi koji se natječu), te pripreme bolid sa Ferrarijevim novim iskustvima za niski start u svojoj debitantskoj sezoni. Vidim im svjetlu budućnost.

    Btw.. za one koji ne znaju Haas ima iza sebe poleđinu u racing-biznisu, jer vidim da ih ljudi često uspoređuju sa jednom Marusijom ili Forc Indijom.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.