Iz Red Bulla poručuju: Imamo motore za sljedeću godinu

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

RED BULL LOGO_800x533

Christian Horner je konačno, nakon mjeseci nagađanja i propalih dogovora, dočekao trenutak da izađe pred novinare i potvrdi da Red Bull ima osiguran motor za sljedeću sezonu. Iako Horner nije spomenuo nikakvo ime niti proizvođača, neki nagađaju da će to biti drugačija verzija Renaultove pogonske jedinice, ili možda Renaultova inačica uz unaprjeđenje od strane Maria Illiena.

“Imamo dogovor što se tiče motora, i nadam se da ćemo ga i službeno potvrditi u narednim danima. Imat će smjer ka unaprjeđivanju, ironično je što smo to pokušali izvesti i prije 12 mjeseci.”

Ljudi iz Renaulta su u proteklim tjednima davali nagovještaj da bi se posao s Red Bullom ipak mogao nastaviti, a to je samo i potvrdio Cyril Abiteboul, koji je za portal Motorsport.com izjavio da ga ne zanimaju načini, on jednostavno želi da se solucija vezana za Renault, kao i za Red Bull pronađe i da saga bude okončana.


Odgovor

2 komentara

  1. David Croft
    Frantic Donator Prikaži

    Ma bježi. :-D :-D
    Eto, Siemens i TAG Heuer, onako bezveze potpisali s vama. :-D


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Kako Horner kaže, očekuju da neće startati sezonu najbolje, ali da će razvijati motor. Što bi moglo značiti da će ga ili sami razvijati neovisno od Renaulta, ili će ipak postići neki dogovor sa Renaultom i da ga razvijaju zajedno.
    A čuo sam i oko toga priče. Jer je donešeno pravilo baš zbog Honde i Renaulta, da se i u sljedećoj sezoni može razvijati motor. Uz povećanje tokena, i odleđivanje svih dijelova motora koji su bili prethodno zaleđeni. Što znači da bi mogli potpuno promjeniti koncept motora, ako su nešto zajebali i do sada nisu mogli zbog zaleđenih nekih dijelova. Sad bi im tek Red Bull sa Illmorom mogao pomoći da ovaj put naprave taj motor kako treba.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.