Vettel iznenađen Verstappenom: Zadavat će nam brige u budućnosti

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 8 godina 1 min 2 komentara

Vettel, Verstappen

Četverostruki svjetski prvak i trenutni vozač Ferrarija, Sebastian Vettel, kaže da je iznenađen debitantskom sezonom Maxa Verstappena. Podsjetimo, kada je Toro Rosso objavio da će za njih voziti maloljetni Nizozemac, naišli su na tonu kritika te je mnogo ljudi bilo jako skeptično. Veliki Mika Hakkinen je priznao krivu procjenu i pohvalio njegove nastupe, ali je stao u njegovu obranu na VN Monaka, kada je imao sudar s Grosjeanom, rekavši da Max nije krivac. Iako ga nije kritizirao, Sebastian je iznenađen performansama sada punoljetnog Nizozemca:

“Max je iznenađenje ove sezone, vrlo je agresivan, pokatkada možda i previše. Ali na kraju, mislim da je imao priličnu sezonu, osvojio je dva četvrta mjesta. S obzirom na godine, ima mnogo vremena ispred sebe. Siguran da će starijoj generaciji, u koju spadam i ja, zadavati brige u budućnosti.”

Osvrnuo se malo i na Carlosa Sainza.

“Mislim da su obojica napravila dobar posao ove sezone. Carlosa poznajem iz prošlih vremena u Red Bullu. Mnogo je pomagao u simulatoru, napravio je mnogo posla za nas i drago mi je vidjeti da se netko takav utrkuje.”


Odgovor

2 komentara

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Nadam se da ce ga put nanjeti u Mclaren…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.