Tag Heuer prekida dugogodišnje partnerstvo s McLarenom zbog Red Bulla

Izdvojeno

Luka Maloić

Prije 8 godina 1 min 7 komentara

Fernando Alonso, McLaren

Švicarski proizvođač luksuznih satova Tag Heuer raskida dugogodišnje partnerstvo sa McLarenom i započinje novo sa Red Bullom, tvrdi njihov CEO.

“Da, upravo smo potpisali ugovor sa Red Bullom za sljedeću sezonu,” rekao je Jean-Claude Biver, CEO Tage Heuera, švicarskom magazinu “L’Hebdo” kada su ga upitali o prekidu partnerstva s McLarenom.

“To je mlada, dinamična i napredna ekipa, koja savršeno odgovara strategiji i viziji TAG Heuera.”

Velik je to udarac za McLaren, jer je TAG najstariji partner ove ekipe, nedavno su proslavili čak 30 godina partnerstva.

“McLarenovo partnerstvo s TAG-om je bilo jedno od najuspješnijih i najdugotrajnijih u sportskoj povijesti. U posljednjih 30 godina, ostvarili smo zajedno enormni uspjeh. Obje strane uspješno i ponosno završavaju partnerstvo,” rekao je McLarenov glasnogovornik.

Tag Heuer je prije bio u vlasništvu TAG grupacije, koja pak posjeduje 25% udjela u McLarenovoj grupaciji. 1999. godine TAG grupacija prodaje brend TAG Heuer Francuskom luksuznom konglomeratu Moët Hennessy Louis Vuitton S.A (LVMH) za 739 milijuna dolara.

Zanimljivo, McLaren je prije nekoliko mjeseci objavio da će svojeg dosadašnjeg i vjernog partnera Johhnieja Walkera zamijeniti Chandonom, koji je također u vlasništvu LVMH grupacije.


Odgovor

7 komentara

  1. Mclaren
    raca Prikaži

    Tko je to smjestio zeki Rogeru?


    0
    0

    0
  2. Marros Prikaži

    Sve slabije i slabije vijesti…


    0
    0

    0
  3. Marros Prikaži

    Hvala, Luka, baš to sam mislio. U stvari poslao sam odgovor, no nije objavljen. Ne znam u čemu je problem, več kada sam danas ujutro slao komentar na Blackhawkov članak bile su poteškoče kod slanja. Vjerovatno sitni problemčići, no nema problema.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.