Tag Heuer prekida dugogodišnje partnerstvo s McLarenom zbog Red Bulla

Fernando Alonso, McLaren

Švicarski proizvođač luksuznih satova Tag Heuer raskida dugogodišnje partnerstvo sa McLarenom i započinje novo sa Red Bullom, tvrdi njihov CEO.

“Da, upravo smo potpisali ugovor sa Red Bullom za sljedeću sezonu,” rekao je Jean-Claude Biver, CEO Tage Heuera, švicarskom magazinu “L’Hebdo” kada su ga upitali o prekidu partnerstva s McLarenom.

“To je mlada, dinamična i napredna ekipa, koja savršeno odgovara strategiji i viziji TAG Heuera.”

Velik je to udarac za McLaren, jer je TAG najstariji partner ove ekipe, nedavno su proslavili čak 30 godina partnerstva.

“McLarenovo partnerstvo s TAG-om je bilo jedno od najuspješnijih i najdugotrajnijih u sportskoj povijesti. U posljednjih 30 godina, ostvarili smo zajedno enormni uspjeh. Obje strane uspješno i ponosno završavaju partnerstvo,” rekao je McLarenov glasnogovornik.

Tag Heuer je prije bio u vlasništvu TAG grupacije, koja pak posjeduje 25% udjela u McLarenovoj grupaciji. 1999. godine TAG grupacija prodaje brend TAG Heuer Francuskom luksuznom konglomeratu Moët Hennessy Louis Vuitton S.A (LVMH) za 739 milijuna dolara.

Zanimljivo, McLaren je prije nekoliko mjeseci objavio da će svojeg dosadašnjeg i vjernog partnera Johhnieja Walkera zamijeniti Chandonom, koji je također u vlasništvu LVMH grupacije.

Komentiraj

7 komentara

 1. Marros Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Hvala, Luka, baš to sam mislio. U stvari poslao sam odgovor, no nije objavljen. Ne znam u čemu je problem, več kada sam danas ujutro slao komentar na Blackhawkov članak bile su poteškoče kod slanja. Vjerovatno sitni problemčići, no nema problema.


  0

  0
 2. Marros Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Sve slabije i slabije vijesti…


  0

  0
 3. raca Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Tko je to smjestio zeki Rogeru?


  0

  0
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...