Verstappen: Podcijenili smo Interlagos

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 1 min 0 komentara

Max Verstappen, Toro Rosso

Max Verstappen, Toro Rosso

Mladi Max Verstappen je još jednom potvrdio kvalitetu i dovezao svoj Toro Rosso do 9. startne pozicije za današnju VN Brazila. Max se uspio progurati kroz drugu kvalifikacijsku rundu, te je zajedno s dva Red Bulla predstavljao Renault u Q3. Iako je njegovo vrijeme bilo dovoljno za deseto mjesto, Verstappen je uznapredovao jednu poziciju zbog kazne koju je dobio Ricciardo. Startat će iz petog reda, iza dva Williamsa, a ispred momčadskog kolege Sainza.

“Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom, iako ovo nije najbolja staza za nas. Možda smo ju čak malo podcijenili prije nego što smo uopće stigli na stazu, ali očito je da gubimo dosta vremena na pravcu. Na kraju smo ipak prošli u Q3, a ako uzmemo u obzir probleme koje smo imali u petak, mislim da su ovo bile jako dobre kvalifikacije. Što se utrke tiče, na treninzima nisam bio loš u simulacijama, samo što sam bio nezadovoljan bolidom, ali sada je osjećaj bolji i smatram da će biti još bolje u utrci.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.