Alonso: Mogli smo u Q2

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 1 min 3 komentara

CTyvdFvUsAAWOP9

Fernando Alonso u kvalifikacijama nije završio niti izlazni krug iz boks a Honda ga je već izdala, ne prvi put ovog vikenda, pa je Španjolac prvi dio kvalifikacija proveo pored staze, uživajući u pogledu i sunčanom danu na Interlagosu. Nakon kvalifikacija je bio, naravno, razčaran.

“Nismo baš bili prebrzi, ali mislim da smo mogli proći u Q2. Tijekom trećeg slobodnog treninga sam imao dobar osjećaj, ali kada sam izašao na stazu odvezao sam tri zavoja, ali nismo mogli dalje. Pouzdanost bolida nastavlja raditi probleme, startat ćemo sa začelja pa ćemo vidjet hoćemo li završiti utrku.”

“Trenutno ne otkrivamo ništa novo, i ovako je bilo cijele godine, te znamo da moramo biti strpljivi. Frustrirajuće je i razočaravajuće, kao prvo za nas, ali i za naše navijače, ali i on moraju biti strpljivi jer će se stvari promjenuti, uvjeren sam.”


Odgovor

3 komentara

  1. Lewis Hamilton 44
    rizla Prikaži

    Eto da…


    0
    0

    0
  2. Max Verstappen 1
    vlado Pretplatnik Prikaži

    Koliko god sam kriticar Alonsa pa i Buttona. Ova scena na postolju kao i suncanje me odusevile. Kao prvo, zbog ekipe. Znaci ljudima koji rade iza scene ovakva gesta. Drugo, pokazuje se iskustvo. Dvije ostvarene licnosti pokazuju humor kada se ne ocekuje, to nije moguce sa mladima. Lisac i Zeus su fulali debelo, ali sada ce biti jos sladje ako ostvare reslutat.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.