Hamilton doživio automobilsku nesreću

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 8 godina 1 min 4 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Nakon što je nekoliko dana bio odsutan s društvenih mreža, što je za njega neuobičajeno, mediji su došli do informacije da Lewis Hamilton ima manjih problema sa zdravljem. Mercedes je potvrdio te teorije, ali su rekli da je Hamilton ozdravio i da će se utrkivati na VN Brazila. No, sada je na njegovom službenom Instagram računu izišla još jedna strana priče.

“Samo sam vas htio obavijestiti da sam proteklih par dana bio odsutan na društvenim mrežama. Nisam se dobro osjećao jer sam imao visoku temperaturu, a osim toga sam imao i automobilsku nesreću u Monaku u ponedjeljak navečer.”

“Iako to nije ničija stvar, postolje ljudi koji žele iskoristiti moju poziciju i zaraditi pokoji dolar. Nema problema.”

“Nitko nije ozlijeđen, što je najvažnija stvar. Ali, automobil je oštećen jer sam se sudario sa vozilom koje je bilo parkirano. U razgovoru sa svojom ekipom i doktorom – odlučili smo da je najbolje ako bih u Brazil došao dan kasnije i doma se odmorio.”


Odgovor

4 komentara

  1. Tuzlaensis Donator Prikaži

    Mozda ima istine u onim nagadjanjima da se Nicole vratila u njegov zivot i popila se koja casica vise u proslavi titule? Ipak, u Monte Carlo se ne ide ako zelis naci neku dobru biblioteku..


    0
    0

    0
  2. Sebastian Vettel
    mzf1 Prikaži

    Zabija se u prakirani auto. Znači neko ga je dobro bokom tira po Monte Carlu. Inače san za Hamiltona čuja da ne radi veliku razliku između ceste i staze, pa mi je zato ovo prvo palo na pamet. Inače koliko god mi antipatičan volija bi se provozati s njim u nekom dobrom autu, virujen da bi se imalo što za viditi.


    0
    0

    0
  3. moto66 Donator Prikaži

    Svi ste u krivu….ovo je i više nego očito:NICO se parkirao…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.