Raikkonen: Gledajte na incident kako hoćete, okrećemo se Brazilu

Izdvojeno

David Vidović

Prije 8 godina 2 min 3 komentara

Kimi Raikkonen, Ferrari

Kimi Raikkonen, Ferrari

Vikend Kimija Raikkonena, kao i Ferrarija, kao da nije mogao postati gori nakon problema na trećem treningu, ispadanja iz Q2 i dobivanja kazne od 30 pozicija na startnom gridu. Finac je u 21. krugu imao incident s Valtterijem Bottasom koji su suci okarakterizirali kao trkaći incident, poslije kojeg je Bottas nastavio utrku neoštećenog bolida i završio na postolju, dok je Kimi ispao iz utrke. Podsjetimo, sunarodnjaci su već imali svoju povijest ove sezone, kada su se sudarili u zadnjem krugu VN Rusije, kada je nakon utrke kažnjen Raikkonen i s 5. pozicije pomaknut na 8. Poslije utrke Kimi je dao svoje viđenje situacije.

“Ipak smo se utrkivali, ali ako ćemo realno, nisam očekivao drugačiji rezultat našeg dvoboja. Ne znam je li ovo bila naplata dugova od Rusije, to morate njega pitati, ali naravno da ljudi o tome neće javno pričati. Što god da je to bilo, neće promijeniti moj rezultat utrke. Mi se sada okrećemo sljedećoj utrci, nadam se da ćemo imati nešto bolji vikend, jer smo ovaj bili nesretni u mnogim pogledima. Imamo brz bolid, momčad je ista, ovaj vikend nam nije bio najbolji, ali zato se okrećemo sljedećem.”

Kada su ga upitali što on misli o nekažnjavanju Bottasa, dok je on u Rusiji bio kažnjen za incident, Kimi je u svom stilu bio kratak i jasan.

“Ah, to je život.”


Odgovor

3 komentara

  1. Marro Prikaži

    Kaj, mislim, ne, pa Kimek je Bog, ne. Kaj ga svi nekaj..hik..zaje..hik..Bu njemu puno bolji kad si bu kakvu šlivovicu ruknil..hik..ne? Več si dugo nije. Kad je pil je bil, ono…hik..ma, kaj da vam velim, ne, Amerika. Sad, zadnjih nekaj let, pa je tak nekak, bogi, ne. Ne pije več i to je to, ne. V onem črnem Lotusu mu niti penez nisu davali, pa je odišel, ne. Pa kaj ne bi, kdo bu vozil zabadava..hik..ne. Pa kad se je još po šumi i šoderu klatil..hik..tam se nekaj moglo zgoditi. Ne pije več..hik..ne. Pa još bogec mora pelene…hik..detetu menjavati…hik…pa sad je još tak malo ziheraš, ne…hik…kaj je atek gratal…hik…ne. Pa ovi njegov cimer v Ferrariju je isti problem lani imel…hik…ne. To su deca kriva, ne. Sam, vam velim bu još Kimek Boga pokazal…hik…sam kad si bu još kakvu šlivovicu ruknil…hik..ne. Kimi…hik…sunčece ti presvetlo…dušica draga…hik…buš ti več prišel k sebi…sam ne vodke piti…hik…živeli…Bog dečki.


    0
    0

    0
    • sennacher Prikaži

      Ta alkoholna faza je bila prije 10-ak godina, od tada je stekao tu nekakvu reputaciju koja je više šaljiva nego istinita, ali očito to neki shvaćaju preozbiljno. Onome koji sad najviše pije, najbolje i ide, možda je to tajna uspjeha…


      0
      0

      0
      • Marros Prikaži

        Naravno da se radi o čistoj zezanciji. Ironija i humor su vrhunac inteligencije ili barem tako se kaže. Ako slučajno netko misli, a poprilično mnogo ih tako očigledno misli, da se radi o pod….. onda na žalost ne znam što da kažem. Pa naravno da nisam mišljenja da bi Kimi opet morao noči provoditi mrtav pijan. Ili se zabavljati na način na kojega je to radio James Hunt. Čovjek se je privatno smirio no na žalost njega i svih njegovih navijača rezultati nisu takvi kakvim su se očekivali prilikom najavljivanja njegovog povratka u Ferrarijevu momčad. Uzroci? Tko zna. Godine? Dijete? Ferrari?Loše sreće?


        0
        0

        0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.