Alonso: Frustrirane poruke iz Japana nisu bile jedine ove godine

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso je priznao da frustracije koje smo čuli preko team-radija na VN Japana nisu bile prve ove sezone, te da je sličnih poruka bilo i ranije, ali da ih FOM nije emitirao.

“Sretan sam što su emitirali samo poruke iz Suzuke. Ako poslušate sve poruke sa svih utrka od mene ili Jensona ili bilo koga drugog – bili bi još više iznenađeni,” kaže Alonso.

McLarenov vozač ponovio je svoje stajalište o tome kako poruke između vozača i ekipe ne bi smjele biti javne.

“Bili smo vrlo pozitivni po pitanju ekipe i bolida tijekom cijele sezone, a suočili smo se s nekim teškim trenucima. Ono što pričate na radio treba ostati između vas i ekipe jer se radi o privatnoj, a ne javnoj konverzaciji.”

“Kao što sam rekao, javno smo bili vrlo, vrlo pozitivni cijelo vrijeme i ponekad je normalno da u razgovoru s ekipom pokažemo nivo frustracije, nivo predanosti koju imam dok se utrkujem, kao i Jenson.”

Alonso se osvrnuo i na spekulacije o mogućem odlasku iz McLarena, te je na upit hoće li ostati 2016. godine odgovorio:

“I 2017…”


Odgovor

1 komentar

  1. Marros Donator Prikaži

    Drugim riječima čovijek želi poručiti: ” Znate svađamo se mi svađamo, itekako. Ali za javnost ipak moramo izgovarati diplomatske riječi. Previše love je u igri, a i imena nam dobro zvuče. Samo morate me razumijeti, kako ne bi pop….. kada me ovi neki juniori kolju ko muhomat muhe. Znate Jenson je više uglađen od mene, ono engleska škola itd., pa zna nekako stvari progutati, no ja sam odrastao u okolini gdje kada biku pokažete crvenu maramu…Na ovim brzim stazama, Spa, Monza i Suzuka, več sam na ravninama htio iskočiti iz bolida i trčati za sauberima. No ostajem u ovoj momčadi zato što mi je sa druge strane potpuno svejedno, mislim, znate živo mi se j… sve dok Ferrari ne osvoji titulu prvaka. Polako več ljudi zaboravljaju na mene, no plača je još uvijek solidna, da se živjeti, tako da se ne sekiram previše. Osim na ravninama, onim brzim. Eto tako…idem malo do Rona, ne ne idem na brijanje, vidite da se Ron previše brine, vidi se na njegovoj glavi, pa sad netko mora da nadoknadi nedostatak dlaka na glavi. Adios amigos, Viva Flavio…pardon Ron.”


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.