Lowdon: Više nema mjesta izlikama

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Manor MarussiaManorov CEO, Graeme Lowdon smatra da će Manor napraviti ogroman iskorak u performansama sljedeće sezone, nakon potpisivanja dugogodišnjeg ugovora s Mercedesom. Manor je za sljedeću sezonu sklopio nekoliko bitnih dogovora, a onaj koji se ističe je svakako suradnja s Mercedesom i dobivanje dominante pogonske jedinice. Nedugo nakon objavljivanja suradnje s Mercedesom, momčad je potvrdila da će sljedeće sezone koristiti Williamsov mjenjač i ovjes i da se u tvornici već uvelike razvija novi bolid koji pokazuje dobre rezultate u zračnom tunelu. Nema sumnje da Manor čeka najbolja sezona još od njihovog ulaska u Formulu 1, 2010. kao Virgin.

“Bit će svakako veliki korak unaprijed, jer odmah u startu imamo nekoliko sekundi viška u odnosu na prošle sezone, sekunde koje ne trebamo nadoknaditi aerodinamikom, a također ćemo imati pouzdan paket. Još uvijek imamo dosta posla, ali s novim bolidom, i šasijom i motorom, znači da krećemo u pravom pravcu, bez ikakve sumnje. Uzmite u obzir da smo vozili gotovo cijelu sezonu s bolidom koji je dizajniran prije dugo vremena, prošle sezone.

“Trenutno imamo nekoga da okrivimo ako rezultati nisu dobri, imamo se gdje sakriti. Ali, od sljedeće sezone više nećemo imati tu opciju, jer ćemo imati isti motor, mjenjač i stražnji ovjes kao Williams. Oni su u aerodinamičkom pogledu dosta zreliji od nas, ali naš bolid će bez sumnje biti veliki korak unaprijed.”


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel
    senja Prikaži

    Mogla im je ova sezona biti još bolja od prošle, da nije bilo bankrota. Bili su razvijali bolid za ovu sezonu. Još Ferrari dosta popravio motor. Kad je Sauber mogao ovoliko bodova nakupiti, mogli su i oni. Samo da su sezonu startali kako treba, bez raspada.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.