Hülkenberg se ispričao Massi

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 2 komentara

Nico Hulkenberg, Felipe Massa

Nico Hülkenberg i Felipe Massa imali su incident tijekom utrke u Singapuru nakon kojeg je Hülkenberg završio utrku i dobio tri mjesta kazne na startnom gridu za VN Japana. Massa je izlazio iz boksa dok se Hülkenberg približavao na stazi, niti jedan od njih nije želio popustiti i ponestalo je prostora u trećem zavoju za Massu. Zbog kontakta, Hülkenbergov bolid je doslovno odskočio u zaštitnu ogradu. Suci su jako brzo donijeli odluku da kazne Hülkenberga, čak tijekom utrke, bez saslušanja vozača. Massa kaže kako je Hülkenberg priznao pogrešku i nedugo nakon utrke se ispričao.

“Poslao mi je SMS i ispričao se, što je bilo lijepo. Možda je bio malo preoptimističan i previše ‘zatvorio vrata’ u zavoju, ali sada nema veze, pošteno od njega što je poslao poruku. Imao je dobru priliku da me pretekne, imao je bolje zagrijane gume i mogao je kočiti dosta kasnije. Da je ostao na desnoj strani, imao bi prednost u sljedećem zavoju i bio bi ispred. Jednostavno je skrenuo u zavoj prerano i nije ostavio niti malo mjesta.”

Svoju grešku je priznao i sam Hülkenberg nakon što je pregledao snimke incidenta.

“Trebao sam mu ostaviti mjesta, ipak je bio na unutarnjoj strani, a ja sam imao dosta mjesta desno. Ali i vidljivost je bila loša, posebno kada vozite jedan pored drugoga. Mislio sam da sam dovoljno ispred njega, ali očito da nije bilo tako, stoga prihvaćam krivicu.”


Odgovor

2 komentara

    • Marros Prikaži

      Bravo Nico! Takvi mi se najviše sviđaju. Ne vidiš ga, ali ga uvijek negdije ima. A top bolid ne dolazi mu u ruke. No kada netko precijenjeni nešto p…. evo pohvala na njegov račun malo more.


      0
      0

      0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.