Najbolje od timskog radija s VN Italije

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel

“Motor nije reagirao kada sam pustio kvačilo. Ništa se nije dogodilo.” – razočarano je preko radija Kimi Raikkonen tražio odgovore dok se probijao sa začelja.

“Haha! Ovo je bilo dobro!” – slavio je Ricciardo kada je prestigao Marcusa Ericssona u zadnjem krugu utrke i preuzeo osmu poziciju.

“Ponestalo je snage u motoru u zadnjem krugu, pokušao sam ga zaobići, i izgubio snagu.” – Bottas je zvučao razočarano, pošto je ciljem prošao 3 desetinke kasnije od Massa koji je završio na postolju.

“Što se događa? Svake godine u Monzi… od petka pa do sada sam izgubio sekundu po krugu?!” – Hulkenberg je bio veoma uzrujan preko radija, nakon što je završio 19 sekundi iza momčadskog kolege Pereza.

“O Bože! Momci, prestar sam za ovo…” – uz smijeh je Massa komentirao borbu s Bottasom u zadnjim krugovima utrke i osvojeno postolje.

“Možete li mi sada reći što se dogodilo na startu? Koliko ja znam, bio sam na pravom mjestu i sve sam uradio kako treba. Samo želim znati što se dogodilo.” – Raikkonen je i poslije utrke tražio odgovore od momčadi.

“Moramo povećati prednost. Ne postavljaj pitanja, samo uradi što ti je rečeno.” – Mercedes je požurivao Hamiltona, u slučaju da dobiju vremensku kaznu poslije utrke, morali su se pobrinuti da ima dovoljno veliku prednost nad Vettelom.

“- Moram priznati da zadnji krugovi nisu bili baš ugodni…”
“- Znam, znam. Objasnit ću ti sve kada se vidimo.” – Hamilton nakon utrke nije bi zadovoljan što je momčad bila tajnovita.

“Mi mislimo da je drugo mjesto još uvijek moguće. Napast ćemo kada Vettel istroši gume.” – na drugoj strani Mercedesa se kovala taktika za Rosberga, ali nažalost Nicin motor je eksplodirao prije nego što je pokušao prestići Sebastiana.

“Netko se zabio u mene, mislim da je bolid oštećen.” (Hulkenberg)
“Hulkenberg me je pogodio, ne mogu skretati.” (Maldonado)
“Pogodili su me, oštećen je desni ovjes.” (Grosjean)
“Netko mi je probušio gumu!” (Nasr)
Mnogi su imali problema nakon incidenta u prvom zavoju.

“Tako je, tako je! Svaka čast, naše postolje. Uživaj!” – Ferrari je bio jako sretan Vettelovim postoljem na domaćoj utrci.


Odgovor

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Baš se vidjelo da je Hulkenberg totalno poludio na ekipu. Valjda se frustracije samo nakupalju :/


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.