Hamilton: Ferrari je blizu, ali sam zadovoljan

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton osvojio je pole position za sutrašnju VN Italije, s dvije i pol desetinke bržim vremenom od kruga Kimija Raikkonena. Ovo je Hamiltonu 11. pole ove sezone, a ukupno 49. u karijeri. Osvajanjem ovog pole positiona (7. uzastopno) se izjednačio s rekordom Alaina Prosta iz 1993. godine, koji je tada također osvojio 7. pole positiona u nizu. Lewis je nakon kvalifikacija bio jako zadovoljan.

“Drago mi je što nas je vrijeme poslužilo. Dva Ferrarija su bila jako blizu, lijepo je vidjeti borbu i to da imamo konkurenciju. Bolid je bio jako dobar, tim je ovaj vikend odradio odličan posao, na obje strane garaže, kao i radnici u tvornici koji su nam omogućili ovaj novi, unaprijeđeni motor koji nam je zasigurno pomogao danas. Ne znam što još dodati, jako sam sretan, ali krug iz Spa je bio bolji od ovoga. Nisam zabrinut zbog kvara na Rosbergovom bolidu. Ne znam što je bilo u pitanju, koji kvar, ali momci su odradili sjajan posao i promijenili motor za kratak period koji su imali.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.