Perez cilja na postolje

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Sergio Perez, Force India

Odlične kvalifikacije imao je Sergio Perez u Force Indiji, koji je osigurao četvrto mjesto na sutrašnjem gridu. Meksikanac je bio pola desetinke sporiji od Grosjeana u Lotusu, ali s obzirom na to da je Francuz dobio kaznu zbog promjene mjenjača, Perez će po prvi put ove sezone startati iz drugog startnog reda. Na krilima sjajnog uspjeha, Perez je zadovoljan krugom i poslom koji je on i njegova momčad odradila ovog vikenda.

“Sjajno sam odvezao taj krug, sve se poklopilo, i na kraju smo završili jako blizu Williamsu na trećem mjestu. Mislim da smo obavili odličan posao, preko noći smo napravili neke izmjene u podešavanju bolida koje su nam pomogle da nađemo dobar balans. Ušli smo u dobar ritam i radujem se biti ponovo u vrhu, ne vidim razlog zašto ovo ne bih radio svakog vikenda. Ne bih prekrižio opciju za postolje sutra, jako sam siguran u bolid i u sebe, mislim da mogu odvesti dobru utrku. Startamo s četvrtog mjesta, tako da je sve moguće.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.