Wolff: Nevjerojatan krug Lewisa

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Šef Mercedesa, Toto Wolff, odmah nakon kvalifikacija pohvali je svog vozača Lewisa Hamiltona, koji je osvojio pole position za sutrašnju VN Belgije. Toto kaže da je mislio da će Rosberg biti konkurentniji, ali da na kraju nije imao šanse pored Hamiltona.

“Vidjeli smo nagovještaj nečega ovakvog u drugom slobodnom treningu, kada je bio pola sekunde brži od svih u drugom sektoru. Nevjerojatan tempo je imao danas u kvalifikacijama, jako sam zadovoljan. Ne mislim da su na Rosberga utjecali jučerašnji problemi, Nico je izgledao jako konkurentno do kvalifikacija, ali jednostavno kada je Lewisov dan znamo da je nevjerojatan, i danas smo bili svjedoci toga.

“Malo sam nervozan zbog nove procedure na startu, jer je to novi teritorij koji trebamo istražiti. Siguran sam da su naši momci puno trenirali, ali kao što je i sa svim drugim novim stvarima, trebamo pričati sutra i vidjeti što će se dogoditi.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.