Wolff: Mađarska se ne smije ponoviti

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Šef Mercedesa, Toto Wolff, upozorio je svoju momčad da se ne smije opuštati, posebno nakon debakla u Mađarskoj, kada su po prvi put od Vn Brazila 2013. oba vozača utrku završila izvan pobjedničkog postolja. Sebastian Vettel je kontrolirao utrku na Hungaroringu od samog starta, a da nije bilo kvara na Raikkonenovom bolidu, velika je mogućnost da bi Ferrari ostvario dvostruku pobjedu u Mađarskoj.

“Odvezli smo 10 utrka, ostalo je još 9, i u drugi dio sezone ulazimo s većim brojem bodova nego prošle sezone. Ali, naša prednost u odnosu na konkurenciju je manja nego prošle godine. Nikada se ne smijete opustiti, to smo naučili u Mađarskoj, jer ako napravimo bilo kakav propust naši rivali će biti tu da iskoriste priliku. Iskoristili smo ovu stanku da se opustimo, ali smo i svo vrijeme bili koncentrirani na ono što dolazi. Čeka nas još puno prilika da pobijedimo ili izgubimo i jednostavno moramo biti nemilosrdni ako želimo ispuniti naš cilj, biti na tronu.”

Tehnički direktor Paddy Lowe, složio se s Wolffom te istaknuo da je Spa staza koja može proizvesti neočekivane scenarije.

“Ova utrka je obično začinjena promjenljivim vremenom i kišom, koja je tijekom godina proizvela mnoge legendarne utrke i vožnje. Spa je također najduža staza u godini, što predstavlja problem ako morate na hitnu promjenu guma. Treba vam dobar aero paket za brze zavoje, ali i dosta snage za duge pravce i uzbrdice.”


Odgovor

1 komentar

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Bravo za ovo dvoje iz Mečke..otkrili su nam toplu vodu..fakat je mrtva sezona..aj još 3 dana..sitno sitno brojimo!!!


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.