Haas jedina nova momčad iduće sezone

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

FIA, Formula 1

FIA je danas objavila da ćemo iduće sezone u Formuli 1 gledati samo jednu novu momčad, Haas F1. Već neko vrijeme javnost je upoznata s ulaskom vlasnika američke kompanije Haas Automation u svijet Formule 1. Nije nepoznanica niti to da će Haas usko surađivati s Ferrarijem i koristiti njihove pogonske jedinice, a glasine govore da će zaposliti trenutne Ferrarijeve test vozače, Jean Erica Vergnea i Estebana Gutierreza.

Međutim, FIA nije tajila da su još dvije momčadi bile zainteresirane za ulazak u F1, ali niti jedna nije zadovoljila njihove uvjete, a imena dviju odbijenih momčadi nisu poznata javnosti.

“Možemo potvrditi da je FIA primila dvije aplikacije za preostala prazna mjesta na gridu. Pažljivo smo proučili te dvije momčadi, ali nažalost niti jedna nije uspjela zadovoljiti FIA-in kriterij, usprkos tome što su dobili priliku da to učine, i s time zatvaramo ovaj rok za aplikacije,” izjasnila se FIA.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.