Vettel: Drago mi je što smo ostali mirni

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 1 min 0 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Ferrari se jučer u kvalifikacijama pokazao nenadano dobar, što je Sebastianu Vettelu omogućilo da dogura svog propetog konjića do trećeg startnog mjesta. Društvo će mu u istom redu praviti bivši momčadski kolega, Daniel Ricciardo, koji je za njim zaostao tek pola desetinke. Sebastian kaže kako će vjerojatno biti dosta borbe s Red Bullom i Williamsom, ali da su Mercedesi izvan dohvata za ovaj vikend.

“Doživjeli smo preporod za razliku od petka. Nije bilo lako vratiti se nazad nakon niza sitnih problema, ali drago mi je da smo ostali mirni. Znamo da će utrka biti tijesna, zato moramo dati maksimum da bi postigli što bolji rezultat. Realno gledano, Mercedes je prejak, pa ćemo morati paziti na aute iza nas, posebno Red Bull i Williams koji su u odličnoj formi. Red Bull je imao vrlo dobar petak, no ipak smo ih uspjeli dobiti u kvalifikacijama, što je pokazalo da smo nešto brži.”

Drugi Ferrarijev vozač, Kimi Raikkonen, osvojio je 5. startno mjesto s oko sekundu zaostatka za pole positionom Lewisa Hamiltona.

 


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.