Marussija: Jules je bio poseban vozač i predivan čovjek

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Jules-Bianchi

Vijest o smrti Julesa Bianchija potresla je Formulu 1, kao i čitav svijet. Cijelo jutro iz svih krajeva planete stižu poruke utjehe i sažaljenja, ali najteže je definitivno njegovoj obitelji i Marussiji. Momčad koja je ionako u lošoj situaciji, morat će se oprostiti od vozača koji im je donio prve povijesne bodove. Povodom Julesove smrti, šef Manor-Marussije, John Booth, oglasio se ispred cijele momčadi u službenom priopćenju.

“Riječima ne možemo opisati tugu i patnju u našem timu ovog jutra, kada smo saznali da smo izgubili Julesa. On je ostavio neizbrisiv trag u našim životima, i uvijek će biti dio svega što postignemo, i zbog toga ćemo težiti da krenemo nadalje. Jules je bio blistav talenat. Bilo mu je suđeno da postigne velike stvari u našem sportu; uspjeh koji je toliko zaslužio. Bio je i divan čovjek, ostavio je nezaboravne dojmove na bezbroj ljudi diljem svijeta. Prepoznali su, kao i mi, da je bio je srdačan, skroman i jako dopadljiv, svjetlo u našoj garaži.”

“Jako smo ponosni što smo imali priliku pružiti Julesu da pokaže svijetu što može uraditi u bolidu Formule 1. Znali smo od prvog trenutka da smo imali jako posebnog vozača u momčadi, znali smo to odmah od prvog testa u proljeće 2013. Bila je velika čast smatrati ga našim vozačem, našim kolegom, i naravno prijateljem. Naše misli i molitve su s predivnom obitelji Bianchi, koja je ostala tako jaka uz Julesa tijekom prethodnih 9 mjeseci. Zauzvrat, Jules im je dosta toga podario. Konačno, željeli bismo zahvaliti svima koji su podržavali Julesa od njegove nesreće u Japanu prošle godine. Vaša ljubaznost je bila od velike pomoći i utjehe njegovoj obitelji i nama, njegovom timu. Uzdamo se u vašu podršku tijekom narednih tjedana i mjeseci, kada ćemo se utrkivati za Julesa.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.