Daniil Kvyat ostaje vozač Toro Rossa za sljedeću sezonu

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 5 godina 1 min 4 komentara

Helmut Marko potvrdio je da će Daniil Kvyat biti vozač Toro Rossa i sljedeće godine, što će Rusu biti četvrta koju će započeti s talijanskom momčadi.

Daniilova veza s Toro Rossom je bila poprilično burna. Ustvari, Rus je odvozio samo jednu potpunu sezonu za talijansku momčad, svoju debitantsku 2014. Već sljedeće godine prelazi u Red Bull, a nakon samo četiri utrke 2016., vraćen je nazad u Toro Rosso gdje nije uspijevao pronaći dobru formu. 2017. je trebala biti novi početak, no onda je krajem godine naprasno izbačen iz momčadi zbog dovođenja Gaslya. Nova avantura ponovno je počela ove sezone, a Rus izgleda bolje no ikad.

Vijest da će voziti ove sezone nosi sa sobom još jednu potvrdu (za koju se zna već neko vrijeme), a to je da Red Bull više nema apsolutno nikakvih rezervi što se tiče vozača. Helmut Marko se kratko izjasnio po pitanju vozačke postave za Red Bull iduće godine:

“Evaluaciju za mjesto u Red Bullu napravit ćemo nakon Velike nagrade Meksika. Kvyat je potvrđen za iduću godinu, a onda ostaje između Gaslya i Albona za mjesto pored Verstappena.”


Odgovor

4 komentara

  1. Fernando Alonso
    tomidix Prikaži

    Odradio je solidan posao ove sezone… Sve ostalo bilo bi neočekivano..


    0
    0

    0
  2. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    Hulku preostaje sve manje opcija. ?


    0
    0

    0
  3. Sebastian Vettel
    sf16-h Prikaži

    Hm, možda malo bezobrazno dati izjavu da se vodi bitka za mjesto u Red Bullu zasad još samo između Gaslya i Albona… Gasly nije zaslužio da se opće o njemu razmatra, a ako Kvyat već nije opcija onda to ne treba govoriti tako javno. Em je bahato, em mu možda drma ponovo samopouzdanje.



    10
    9

    1
  4. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    zasto kvyat nije opcija



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.