F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Kako je halo spriječio dodatne dvije tragedije u Belgiji

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Trkaći vikend u Spa-Francorchampsu zavijen je u crno pogibijom Anthoinea Huberta na glavnoj utrci Formule 2 u velikoj nesreći u kojoj je teško ozlijeđen i Juan Manuel Correa.

Međutim, vikend bi bio još crniji da nije bilo halo sustava koji je od udarca velikih krhotina i tko zna kakvih mogućih posljedica spasio čak dvojicu vozača – Jordana Kinga i Seana Gelaela.

Tragovi udarca krhotine na halu Seana Gelaela

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Lovro B..
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Mclaren BNL_McLaren Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Uzas mi je ovo gledat u slow motionu.. Dođe mi zlo.


    0

    0