F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Kontakt Albona i Pereza u borbi za posljednji bod

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

10. mjesto i posljednji bod na VN Mađarske pripali su Toro Rossovom vozaču Alexu Albonu nakon borbe s Racing Pointovim Sergiom Perezom u završnoj fazi utrke.

Rezultati VN Mađarske 2019.
1. slobodni trening
2. slobodni trening
3. slobodni trening
Kvalifikacije
Utrka

Albon je u napad na Meksikanca krenuo u prvom zavoju, a na kočenju je došlo do dodira gumama. Tajlanđanin je prošao i bez problema stigao do cilja, dok se Sergio Perez nakon utrke požalio na oštećenje ovjesa koje je proizašlo iz tog bliskog susreta.

“Imao sam vrlo dobar start i prvi krug. Uspio sam se dobro pozicionirati. U prvom smo dijelu samo kontrolirali tempo, a zatim smo zahvaljujući agresivnoj strategiji undercutom prošli Grosjeana i Hulkenberga.”

“Zatim je pri kraju Albon stigao vrlo brzo i zabio se u mene, oštetio mi ovjes te su zadnja tri ili četiri kruga bila vrlo izazovna da bi na kraju završio 11.”

“Odlična utrka, dali smo sve od sebe i nadajmo se da će druga polovica sezona biti obećavajuća za nas. Kontakt je bio vrlo jasan, bolid mi je bio oštećen.”

“FIA bi nam trebala dopustiti da se utrkujemo, ali kontakt je bio nepotreban po mom mišljenju. Ne mislim da bi trebali poduzeti nešto u vezi s tim [kontaktom], ali on je jednostavno bio nepotreban.”

– Sergio Perez

Albon taj kontakt nije vidio kao nešto ozbiljno:

“Približio sam mu se i on je ostavio prostor s unutarnje strane, stoga sam krenuo tamo, a zatim je zatvorio prostor, no da budem iskren, i dalje mi je ostavio dovoljno mjesta.”

“Mislio sam da je potez obavljen, ali onda je skrenuo prema vrhu zavoja dok sam bio pored njega. Došlo je do malog udarca, ali ništa ozbiljno. To je jedna od situacija u kojoj se kad izađete iz zavoja nadate da volan stoji ravno – i stajao je, stoga je bilo u redu.”

– Alex Albon

F1puls je za vas dosad napisao 6969 članaka.
Podržite nas slobodnom donacijom na PayPal.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Mclaren McKruno Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Po meni, greška Sergia. Alex nije skrenuo u Segia nego Sergio u Alexa.  14

  0
  • Stefan Bellof pigmalion Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Jasno kao dan…… Alex krenuo u prazan prostor u desno,…….Sergio krenuo zatvarati i oštetio sâm sebi ovjes…… zna da je “kriv”, ali teško je priznati da je pogriješio…… sasvim ljudski i vrlo normalna meksikančeva reakcija.

   Lijepo je vidjeti ove nove snage F1 – koje nisu u prvom planu poput Leclerca i Verstappena,…..Albon je pravo osvježenje….. Russell je odvezao PREdobre kvalifikacije, ali čini se da je Williams za sada bolji za kvalifikacije, dok za utrku još treba dodatnog, uspješnog rada.   3

   0