F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Gasly zadovoljan svojim vikendom: Mislim da smo bili dosta jaki

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pierre Gasly je napokon pokazao nešto brzine ove sezone i dobar dio utrke proveo je u borbama s Ferrarijima. Bilo je očigledno da je sporiji od Maxa Verstappena, ali ni približno kao na prošlim utrkama.

Na kraju je završio na 4. poziciji, samo 4 sekunde iza Charlesa Leclerca.

“Bila je ovo prilično zanimljiva utrka, imao sam dobre bitke s Ferrarijima. Najbolji rezultat sezone, prema tome – sretan sam. Međutim, ja sam kompetitivan tip i gledajući s te strane malo sam razočaran jer pobjedničko postolje nije bilo nedostižno. To bi bilo lijepo. Ali, cijeli vikend je bio dobar. Mislim da smo napravili neke pozitivne korake.”

“Gledajući zadnjih par utrka, s moje strane je ova bila znam da sam vratio brzinu. Puno toga je pozitivnog, ali nije savršeno i ima još stvari za popraviti.”

“Ako možemo svakog vikenda ponoviti ovakvu nedjelju – trebalo bi biti zanimljivo.”

“Moja sezona ide nabolje. Nakon Austrije smo napravili puno promjena i mnoge su bile u pravom smjeru. Gledajući cijeli vikend od petka do nedjelje – mislim da sam bio vrlo jak. Svejedno moramo raditi na nekim detaljima da napravimo još mali korak. Samo trebamo nastaviti pritiskati.”

– Pierre Gasly

Rezultati VN Velike Britanije 2019.
1. slobodni trening
2. slobodni trening
3. slobodni trening
Kvalifikacije
Utrka

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

9 komentara

 1. Mclaren LH44 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Obećavajuće performanse, stvarno nakon Austrije ogroman skok u performansama, konačno je izgledao kao vozač Red Bulla, a ne Racing Pointa.

  Preticanje Seba je obavio odlično :thumbs:  12

  2
  • Charles Leclerc 16 Zola Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Slucajno stavio minus. Komentar je na mjestu. Sory na minusu..   5

   0
   • Master_F1 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Sad znamo tko reda minuse svima :D :D :D    6

    0
   • Charles Leclerc 16 Zola Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Je ima nes i u tome hehehe    5

    0
   • Mclaren LH44 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Ma koga briga, evo i ja sam sebi lupio minus :D    2

    0
   • David Croft Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Samo za Lorda, @Heat :thumbs:    2

    0
   • Mclaren LH44 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Ma danas je Lord bio odličan, vidio si kako ti je Seba iz polu-šanse prešišao ko Ricciardo, a kasnije je i Charlesa dobro namučio da ga pretekne, još je ispao fer, a mogao je komotno ispravit volan i istjerat ga vani, kao što to rade Charles i Max :D

    Grize otkako su mu dali Maxove postavke, na kojim su gledaj čuda, radili iskusniji inžinjeri, a onda Horner kenja Danielovog oca da se Max ne favorizuje :chill:

    Fokus na Maxu je vjerovatno bio glavni uticaj na Gaslyeve performanse. Samo nek nastavi graditi samopouzdanje na ovom :thumbs:

    Danill, Alexander, žao mi je, Lord vas je demantirao :rofl:    3

    3
 2. Honda I2oni Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Najzad. Vec sam ga otpisao  1

  0
 3. Mclaren KERS Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Sjeda polako na mjesto i Gaslyu..svaka cast al niko ne spominje ona dva teletabisa iz Hassa🤭🙈🤢  3

  0