Zaboravili smo: Maldonado pretječe Verstappena

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 0 min 17 komentara


Odgovor

17 komentara

  1. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Čovječe, zaboravio sam da je Pastor vozio za Renault ( Lotus ).
    Koji manevar, jedva….. JEDVAAAAAA, malo je nedostajalo da pokupi Maxa,……



    9
    9

    0
  2. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Max je tu bio mlad i zelen.



    5
    5

    0
  3. Daniel Ricciardo 3
    synystera7x Prikaži

    maldonator sam sebi ne vjeruje kak je izbjegel sudar



    4
    2

    2
  4. Nigel Mansell
    pero Prikaži

    My man!



    6
    6

    0
  5. Sergio Perez 11
    LedeniSplicanin Prikaži

    Darth Sidious vs. Anakin Skywalker



    5
    4

    1
  6. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Možemo mi pričati što hočemo o Maldonatoru. Frajer ima pobjedu u F1. :thumbs:



    12
    12

    0
  7. avalon Prikaži

    kako ko …. prije točno misec dana napisa sam u topicu Magnussen: Nadao sam se da će mi motor ekplodirati…. “pada mi na pamet njegovo ( maldonadovo ) preticanje maxa u austriji 2015 . kad je na pravcu sa otvorenim DRS – om pretica maxa , gotovo “izgubija” bolid koji je zaplesa po stazi ali pastor nije pušta gas . snimka iz kokpita pastora pokazuje nekoliko munjevitih korekcija volanom čime je “smirija rasplesani” bolid , sigurno proša kroz šikanu di je max zbog guma izletija . u svakom slučaju zbog pokazanih big cohones i pastor bi ulazija u klub mudana .” Mr.Spaceguy je spomenija maldonadovu pobjedu … kroz povjesti F 1 su “prodefilirala” 1004 vozača , a tek je njih 107 ostvarilo makar jednu pobjedu . te 2012. williams baš i nije ima neki bolid za pobjede . LH je bija najbrži u Q ali je kažnjen zbog nedovoljno goriva u bolidu posli Q i zbog toga je pastor sa P 2 starta sa P 1 . borija s e sa fernandom i kimijem , od 66 pastor je vodija 37 krugova . pobjedija sa 3.1 s ispred alonsa i 3,8 s ispred kimija . interesantno mi je i nezaboravno bilo proglašenje pobjednika . alonso i kimi su na podiju podigli pastora na ramena . alonsov potez još i razumim … temperamentni španjolac ( iako je izgubija u “domaćoj” trci ) ali kad mu se pridružija i cool kimi to je bija znak da je maldonado sa williamsom uradija NEŠTO . virovali ili ne meni je žal za maldonadom … zamislite da sad vozi npr hass umisto grosjeana . on i magnussen , 2 beskompromisna fajtera , mudana ….



    9
    8

    1
    • NoOne Prikaži

      Svi uglavnom pljuju po Pastoru, a meni se čini da je bolji vozač od (natpolovičnog) dijela sadašnjih vozača. Govorim po sjećanju i dojmu, bez nekih pravih dokumentiranih primjera, ali zadavao je muke i nekima od najboljih vozača današnjice tipa Hamiltona, Alonsa….. Žao mi je da nije u F1. Ali vjerojatno ne bi ove sezone imao što pokazati jer ova sezona je “One man show”.



      1
      1

      0
      • avalon Prikaži

        novinari su pitali MS ( kad se vratija u F 1 ) zašto ima više kontakata , udaranja sa drugim bolidima , a schumi je odgovorija ( otprilike ) da je to zbog toga jer bolid nije dobar pa zato često starta iz sredine poretka pokušavajući se probiti naprid “izvlači” iz bolid i ono šta ovaj nije moga dat . mislim da se slično događalo i pastoru . maldonado je bija brz . to je potvrdija rob wilson kroz čiju su školu vožnje prošli npr montoya , kimi , coulthard itd . wilsonova zamjerka pastoru je bila njegova vruća glava . osim brzine maldonado je bija srčan , borben , ambiciozan ALI bolidi koje je vozija su bili za kur . uprkos tome bi pokušava probijati se kroz poredak ili nikome ne prepuštat poziciju bez borbe . to je mislim bija glavni razlog njegovih sudara čime je doša na loš glas kod sudaca koji su ga kažnjavali i kad je zaslužija i kad nije . da mu je umisto pastor ime bilo pedro razumija bi suce …. jbte , izgleda da su tim odnosom “zarazili” i lotus jer je u jednom žestokom prolazu preko pasice ( monza 2015. ) oštetija bolid pa je tim optužija njega ka krivca . nedavno se to desilo LH pa u mercedesu nisu optužili engleza . uostalom u TRKAMA od 32 odustajanja 11 X je odustaja zbog sudara ili nesreća , a nije za svaku baš on kriv . npr abu dabi 2015. alonso kontakt sa nasrom sa posljedicom razbijanja pastora , silverston iste sezone … na startu ricciardo kontakt sa grosjeanom koji je zatim udrija pastora . eto već 2 od 11 za koje nije kriv . recimo da je za sve druge kriv to bi s obzirom na pastorovih 95 trka ispalo da je svaku 10 . trku bija kriv za kontakt , sudar tj za 2 ( i manje ) po sezoni . a on je ka bija zloćo , problematičan . tome je pridonija i you tube . kad se npr pogleda “filmič” maldonator di su “zgusnuto” prikazani krševi pastora neko bi pomislija da je on u svojih 5 sezona samo razbija druge vozače po stazama …. a tek 11 odustajanja zbog sudara , nesreća u TRKAMA .



        1
        1

        0
  8. Williams
    Montoya Prikaži

    Nismo zaboravili !



    1
    1

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.