F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Zaboravili smo: On-board krug po Magny-Coursu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

9 komentara

 1. Alfa Romeo laky614 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ovo mi je uvijek bila draga staza.  6

  0
 2. Mclaren KERS Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Vec zaboravih detalje..snimka nije na vrh ali je posluzila..uglavnom bolja nego sadasnja Vn Francuske.  4

  2
 3. Ross Brawn Tuzlaensis Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Vidim da mnogi priželjkuju povratak Magny Coursa u kalendar na račun “starih dobrih vremena”. Međutim, mišljenja sam da bismo imali još jedan dodatni Monaco u sezoni. Prema videu je očito da na stazi, jedan pored drugog, jedva stanu dva bolida iz 2008., kakav bi tek slučaj bio sa dosta širim bolidima iz ove sezone? Preticanje bismo vidjeli samo pod plavim zastavama..  4

  0
 4. Lotus weki66 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Imam pitanje nevezano za F1
  Kako se tu donira za portal,gdje to mogu vidit,ili na koji racun uplatit iz inozemstva?
  Hvala,biko kome ko pomogne :-)


  0

  0
 5. Ferrari f1 puls korisnik Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Meni se na ovoj stazi sviđa imola šikana. Brza je. To fali na modernim stazama.  1

  0
 6. Williams Nigel Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  paul ricard je bolji od magnya 100 puta jer je brzi na ovoj stazi se ne sjecam nitijedne dobre utrke,nemoguca za pretjecat, ,i u srcu francuske u nekom selu tamo su mnogi mrzili vozači ići ,ova staza je blizu marseliesa,,,samo mi je zao stasu usporili onu ravninu mistral zavojom vozi se 343 kmh  2

  0