F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Zaboravili smo: Kaos na početku VN Francuske 2018.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Fizikalac Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Veći je kaos bio kad se Vettel zabio u Bottasa na startu. Pitam se tko ce biti sretnik ove nedjelje 😂  9

  3
 2. fjaka Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  sad kad si spomenija kaos u francuskoj sitija si me na paul ricard ’90, stari je izletija iz sobe da koju pm kričin da ću izletit iz kuće. a šta se desilo tada? nešto šta je nezamislivo danas. jeli možete zamislit da danas williams ima 1-2 više od pola utrke? i da danas kubica 10ak krugova drži hamiltona iza sebe? eto, i to je nekad bilo moguće. i malo blaža repriza posli na vn madže ’97  6

  0
  • Fizikalac Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Zasto ne, pa 2014. i 2015. Williams je bio treća najbolja momčad   3

   4
   • Renault Renault_F1_team Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    jeli možete zamislit da DANAS williams ima 1-2 više od pola utrke

    @Fizikalac
    neznam šta nije jasno u ovoj rečenici, ako piše danas, onda to nije prije 4 ili 5 godina.    3

    3
   • Fizikalac Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Cemu takav napad odmah?
    Gospodin spominje utrke iz 90ih, 25 godina kasnije Williams je bio treća najbolja momcad. Pretpostavio sam da pod “danas” spada pod hibridnu eru, a ne danas u ponedjeljak!    7

    4
   • fjaka Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    fizikalac sve ti triba crtat. bojin se da se neš maknit daleko od fizikalija. samo san povuka usporedbu f1 danas sa nekim boljim vrimenima. ono šta je jedna od najgorih ekipa ’90 leyton house odnosno ex march na paul ricardu napravila ferrariu i mcl-u a napravili su ogromnu stvar danas je nemoguće. jeli tebi moguće da williams danas godine gospodnje dvi i devetnajste gnjavi merca ili ferkane?    4

    8
   • Fizikalac Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Vidim da sam pogriješio kad sam vas nazvao gospodinom.    10

    5
   • Ferrari AMG Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Fizikalac 1:0 👍    9

    3