F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Usporedni video: Russell vs Kubica

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

 1. George Russell 1’13.617
 2. Robert Kubica 1’14.393

Rezultati VN Kanade
1. slobodni trening
2. slobodni trening
3. slobodni trening
Kvalifikacije
Utrka

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

 1. Sebastian Vettel 5 Perica9 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  GP2 engine , GP2!  1

  2
 2. Safety Car bulletdodger Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  U jednu ruku je problem u motoru, u drugu ruku problem je u drugoj ruci.  3

  2
 3. Fia Realista Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Nazalost ocito je da je hendikep prevelik, steta…Kubica mi je drag i htio sam da se vrati, da proba ali jednostavno F1 s jednom rukom ne ide..Mislim da ga nece bit iduce sezone


  0

  1