Hamilton: McLarenove probleme je teško gledati

Vijesti

Luka Maloić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Lewis Hamilton

Bivši McLarenov vozač Lewis Hamilton kaže kako mu je teško gledati britansku momčad kako se muči u svakom nastupu. McLaren je pratio i financirao Hamiltonovu karijeru sve od kartinga do F1. Lewis im se odužio vozeći za njih od 2007. do 2012. i osvojivši svoj prvi naslov prvaka u 2008.

Hamiltonov prelazak u Mercedes označio je svojevrstan preokret u formi McLarena i momčad nije pobijedila otkako je on otišao. Sada se McLaren muči sa Hondinim motorom i Lewisu je žao svoje bivše ekipe.

“Pa svi znamo da im je teško ove godine i definitivno mi je teško gledati ih takve. To je tako sjajna momčad, tako velika ekipa, imaju takve sjajne uspjehe. Te momčadi sam bio član toliko mnogo godina. Abnormalan je osjećaj gledati ih na ovim mjestima na kojima su sada. Imaju tamo sjajnog Rona Dennisa, puno sjajnih inženjera i momčadski duh koji će ih, zaista vjerujem, povući naprijed. Trenutno su u tami, ali vjerujem da postoji svijetlo na kraju tunela.”

Jenson Button, koji proveo 3 godine s Hamiltonom u momčadi, smatra da je važno zadržati pozitivan stav.

“Svi se borimo da zadržimo osmijeh – to je teška pozicija za sve nas. Imam zaista “usrane” dane, kao i svi mi, kao i trenutke kada nisam sretan. Nema smisla biti u depresiji sada, jer nam to neće pomoći da napredujemo. Sve je u davanju dobrih povratnih informacija i pokušajima da izvučemo najviše iz svake situacije. Smijanje je bolje od mrštenja.”

Fernando Alonso se priključio komentarima:

“Znali smo da će ova prva godina (sa Hondom) biti teška. I dalje sam optimističan i sretan sa napretkom automobila. Moramo popraviti neke probleme, ali definitivno se razvijamo u pravom smjeru. Sa trenutni pravilima sve je teže i duže traje – zbog toga jer su vam ruke vezane u mnogim stvarima.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.